21.3 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Θέλουμε δίπλα μας τον κόσμο με την Νταρουσάφακα”

Την ανάγκη να παίξει σε ένα γεμάτο ΣΕΦ, την Παρασκευή, εξήγησε ο κόουτς του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος μετά τον αγώνα με το Λαύριο.

«Καλώ τον κόσμο να γεμίσει το γήπεδο με την Νταρουσάφακα. Όσο πλησιάζουμε στο τέλος θέλουμε μεγαλύτερη στήριξη. Δεν έχουμε παράπονο από την στήριξη , αλλά με γεμάτο ΣΕΦ οι παίκτες παίρνουν έξτρα δύναμη» ήταν η σημαντικότερη τοποθέτησή του ενώ σχετικά με τον αγώνα δήλωσε:

«Σεβαστήκαμε το Λαύριο, μία ομάδα με πολλούς ικανούς σκόρερ τους οποίους αν τους υποτιμήσεις, μπορούν αν σκοράρουν σε μεγάλο βαθμό. Θεωρώ πως σε όλο το παιχνίδι είχαμε συγκέντρωση, καλό ρυθμό σε άμυνα κι επίθεση ενώ βάλαμε τις βάσεις από την πρώτη περίοδο όπου δεχτήκαμε μόνο 8 πόντους. Στην επίθεση είχαμε πολυφωνία η οποία μας βοήθησε να νικήσουμε εύκολα. Αυτό φαίνεται και από το γεγονός πως σκόραραν όλοι οι παίκτες, αλλά και πάλι η άμυνα είναι το κλειδί και το χαρακτηριστικό μας. Για αυτό ζητάω πάντα από τους παίκτες να είναι προσηλωμένοι στα αμυντικά τους καθήκοντα ώστε να αποσυντονίζουμε την αντίπαλη ομάδα και να βρίσκουμε ρυθμό στην επίθεση. Κάναμε ένα καλό παιχνίδι και τώρα έχουμε χρόνο για λίγη ξεκούραση και μετά να οργανώσουμε το ματς με την Νταρουσάφακα».

Οσο για τις απουσίες του Παπανικολάου και του Σπανούλη πρόσθεσε:
«Ο Παπανικολάου ξεκουράστηκε, είχε έναν ελαφρύ ερεθισμό κι έμεινε προληπτικά εκτός. Ο Σπανούλης βρίσκεται στο στάδιο της αποθεραπείας και θα δούμε πότε θα είναι έτοιμος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ