21.5 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Η ομάδα συνεχίζει να μάχεται»

Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος έδωσε τις ευχές του και αναφέρθηκε και στο θέμα των τραυματισμών που εξακολουθούν να ταλαιπωρούν τον Ολυμπιακό, αφού και σήμερα απέναντι στον Πανιώνιο αγωνίστηκε χωρίς τους Γιώργο Πρίντεζη, Νίκολα Μιλουτίνοφ, Βαγγέλη Μάντζαρη, Κιμ Τιλί και Δημήτρη Αγραβάνη, με τους δύο τελευταίους να είναι παροπλισμένοι για αρκετό καιρό ακόμη.

"Κλείνει το 2017 με ένα παιχνίδι στο οποίο ήμασταν αρκετά καλοί, όχι σε όλη τη διάρκεια. Παίξαμε ένα καλό μπάσκετ. Ξεκινήσαμε πολύ συγκεντρωμένοι, πήραμε μια διαφορά 13-0 πολύ γρήγορα, χαλαρώσαμε στην άμυνα όμως μετά και δεχθήκαμε 45 πόντους στο ημίχρονο. Είχαμε το προβάδισμα, αλλά μετά το ημίχρονο παρουσιαστήκαμε πιο συγκεντρωμένοι, πιο σταθεροί, παίξαμε ένα δεύτερο  ημίχρονο πολύ καλό. Είχαμε καλές συνεργασίες στην επίθεση, παίξαμε καλή άμυνα, και είχαμε ομαδικότητα. Νομίζω πως τελικά πήραμε μια εύκολη νίκη. Καλή συνέχεια εύχομαι στον Πανιώνιο.

Κλείνοντας το 2017 θέλω να πω είναι πως είμαστε μέσα και στους τρεις στόχους μας. Υγεία να έχουμε... Έχει 16 παίκτες η ομάδα αυτή τη στιγμή και σήμερα στη διάθεσή μου είχα μόλις εννέα, αφού και ο Ρόμπερτς ένιωσε κάποιο σφίξιμο στο πόδι και δεν θέλαμε να ρισκάρουμε να τον χρησιμοποιήσουμε πριν δούμε τι ακριβώς έχει. Είναι ίσως λόγω κούρασης. Αυτό που έχει σημασία είναι να είμαστε όλοι υγιείς να επιστρέψουν οι τραυματίες, να δουλέψουμε όλοι μαζί και να συνεχίσουμε να παλεύουμε για τους στόχους μας. Καλή χρονιά σε όλους, σε όλο τον κόσμο, στον κόσμο ου Ολυμπιακού."

Σε ερώτηση που δέχθηκε για το πότε θα επιστρέψουν οι Μιλουτίνοφ, Πρίντεζης, Μάντζαρης και αν τους υπολογίζει για τον αγώνα της Ευρωλίγκας με την Αρμάνι Μιλάνο, τόνισε: "Δεν υπάρχει στους τραυματσμούς σίγουρο. Πηγαίνουμε μέρα με τη μέρα ανάλογα πως θα ανταποκριθύν σε θεραπείες και κάποια τεστ προπόνησης που κάνουν. Όχι με τη ομάδα, κάποιο ελαφρύ τρέξιμο και ασκήσεις. Κανείς δεν ξέρει πως θα ανταποκριθεί ο  καθε οργανισμός. Προσπαθούμε να δούμε ποιους θα έχουμε με την Αρμάνι. Έχουμε μία μέρα ξεκούραση και μεθαύριο θα αρχίσουμε την προετοιμασία για το παιχνίδι. Αυτό που είναι σημαντικό και θέλω να γνωρίζουν όλοι είναι πως δεν "κλαίμε" για τους τραυματισμούς. Είναι από ατυχίες, τραυματισμούς, τυχαίνουν διάφορα, είναι διαστρέμματα που έχουν συμβεί στο παιχνίδι ή στην προπόνηση. Παρά τις τόσες ελλείψες η ομάδα παραμένει πολύ αντατωνιστική, σε υψηλό επίπεδο και συνεχίζει να μάχεται."



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ