23.8 C
Athens
Κυριακή, 29 Σεπτεμβρίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Ενθουσιασμένοι για το γεμάτο γήπεδο»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ ξεκινάει τις αγωνιστικές της υποχρεώσεις στο "σπίτι" της, απέναντι στη Μπάγερν Μονάχου, σε ένα παιχνίδι το οποίο είναι ήδη sold out, με τον προπονητή της "Ομάδας του Λαού", Γιάννη Σφαιρόπουλο, να εκφράζει τον ενθουσιασμό του για την επιστροφή σε γεμάτα γήπεδα.

«Πριν μιλήσω για το παιχνίδι, να πω ότι για πρώτη φορά μετά από δύο χρόνια θα παίξουμε αγώνα Ευρωλίγκας σε γεμάτο γήπεδο. Είμαστε ενθουσιασμένοι που επιστρέφουμε στην Ευρωλίγκα με τους οπαδούς μας δίπλα μας και με sold out, και ξέρουμε τι σημαίνει αυτό για το παιχνίδι» θα τονίσει ο Έλληνας τεχνικός.

«Μιλώντας για μπάσκετ, θα είναι εμπόδιο το ότι η Μπάγερν έχει ζητήματα τραυματισμών. Θα έρθουν εδώ με τους παίκτες που διαθέτουν και δεν ξέρουμε πως θα εμφανιστούν στο γήπεδο. Βέβαια, τους σεβόμαστε σαν ομάδα, ενώ διαθέτουν έναν εξαιρετικό προπονητή. Προφανώς ούτε κι εμείς είχαμε ομαλή προετοιμασία, είχαμε προβλήματα αλλά αυτό δεν είναι δικαιολογία, δεν θέλω δικαιολογίες. Παίξαμε ήδη τρία παιχνίδια στο Σούπερ Καπ, τα οποία μας βοήθησαν να πάρουμε τον τίτλο αλλά και να βελτιώσουμε την κατάστασή μας. Είμαστε μία νέα ομάδα με επτά νέα πρόσωπα και ξεκινώντας από αύριο θέλουμε να δείξουμε ένα διαφορετικό, καλύτερο πρόσωπο» κατέληξε ο Γιάννης Σφαιρόπουλος.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ