23.9 C
Athens
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Σφαιρόπουλος: «Δύο είναι τα μυστικά για τη νίκη»

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ υποδέχεται τη Φενέρμπαχτσε (29/10, 21:05) για την 6η αγωνιστική της Euroleague. O Γιάννης Σφαιρόπουλος , ο Τάιλερ Ντόρσεϊ  και ο Ελάιζα Μπράιαντ μίλησαν για την επικείμενη αναμέτρηση. 

Αναλυτικά, ο Έλληνας τεχνικός ανέφερε: «Επιστρέφουμε στην έδρα μας για μια δύσκολη αναμέτρηση με τη Φενέρ, η οποία προέρχεται από 3 διαδοχικές ήττες, γεγονός που την καθιστά ακόμα πιο επικίνδυνη. Περιμένουμε να παλέψουν σκληρά. Έχουν μερικούς νέους παίκτες και φυσικά νέο προπονητή, ο οποίος έχει ήδη περάσει τη φιλοσοφία του στην ομάδα. Ξέρουμε ποια είναι τα μειονεκτήματα και τα πλεονεκτήματά τους. Δύο είναι τα μυστικά για τη νίκη: να παλέψουμε σκληρά και να μείνουμε εντός πλάνου».

Ο Ελάιζα Μπράιαντ ρωτήθηκε σχετικά με τον Νάντο Ντε Κολό και απάντησε: «Είναι ένα ομαδικό παιχνίδι. Ανεξάρτητα από το τι θα κάνω εγώ και ποιος θα βρίσκεται στο παρκέ, πρέπει να τους σταματήσουμε όλους ως ομάδα. Είναι πέντε ταλαντούχοι παίκτες, ενάντια σε πέντε ταλαντούχους παίκτες και κανένας αντίπαλος στην Euroleague δεν πρέπει να υποτιμάται».

Τέλος, ο Ντόρσεϊ συμπλήρωσε: «Η άμυνα θα κάνει τη διαφορά. Έχουν παίκτες που σκοράρουν πολύ και βετεράνους που ξέρουν τι πρέπει να κάνουν για να πάρουν τη νίκη. Η άμυνα είναι αυτή που χρειαζόμαστε για να πάρουμε το παιχνίδι». 

Να σημειώσουμε ότι ο Όμρι Κάσπι έχει ξεκινήσει να προπονείται κανονικά με την ομάδα, αλλά δεν είναι ακόμα έτοιμος για να αγωνιστεί, ενώ εκτός παραμένουν οι Τζον ΝτιΜπαρτολομέο και Γιόβελ Ζούσμαν. 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ