15.6 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Σφαιρόπουλος: “Γι’ αυτό ο Ουίλμπεκιν είναι ο ηγέτης μας”

Ο τραυματισμός του Κουίνσι Έισι ανησύχησε τον Γιάννη Σφαιρόπουλο, ο οποίος πάντως είχε κάθε λόγο να αισθάνεται ικανοποιημένος από τη νίκη της Μακάμπι επί της Χάποελ Ιερουσαλήμ, που τη φέρνει αγκαλιά με την πρώτη θέση στην κανονική περίοδο του ισραηλινού πρωταθλήματος και με πλεονέκτημα στα πλέι οφ.

"Συγχαρητήρια στους παίκτες. Δεν είναι εύκολο να παίζεις υπό τέτοιες συνθήκες, με τόσο πολλούς τραυματισμούς και απόντες παίκτες, αλλά αυτή η νίκη είναι πολύ καλή. Καμιά φορά, όταν θέλεις πάρα πολύ να νικήσεις, προσπαθείς να το κάνεις με ατομικές ενέργειες, όμως το δικό μας στιλ δεν είναι αυτό. Γι' αυτό πήρα τάιμ άουτ και μετά από αυτό άλλαξε ριζικά η εικόνα μας", δήλωσε ο προπονητής της Μακάμπι, ο οποίος έπλεξε το εγκώμιο του Αμαρέ Στουνταμάιρ και του Σκότι Ουίλμπεκιν:

"Ο Αμαρέ είναι μια σημαντική παρουσία μέσα στην ομάδα. Ταιριάζει ιδιαίτερα στο σύστημά μας και παίζει πολύ καλύτερα μετά τη διακοπή. Στη διάρκεια των προπονήσεων κατανόησε πλήρως τη φιλοσοφία και τη δομή που έχουμε στις δύο πλευρές του γηπέδου. Αυτό δεν μπορούσε να συμβεί πριν από τη διακοπή λόγω κορωνοϊού, επειδή παίζαμε πολλά παιχνίδια και δεν κάναμε πολλή προπόνηση. Με τόσες προπονήσεις τώρα, μπήκε στη φιλοσοφία μας και αυτό φαίνεται πλέον στα παιχνίδια.

Ο Σκότι παίζει επίσης ζωτικό ρόλο σε μας. Σκόραρε 21 πόντους απόψε, μοίρασε 10 ασίστ και έδειξε γιατί είναι ο ηγέτης μας. Μπορεί να διαβάζει το παιχνίδι πολύ καλά, αλλά όποτε η ομάδα χρειάζεται από αυτόν να σκοράρει, σκοράρει. Αν χρειάζεται να πασάρει, πασάρει. Γι' αυτό είναι ηγέτης μας".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ