15.7 C
Athens
Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Σφαιροπουλος: “Ο Μπράουν πρόσθεσε ποιότητα στην ομάδα”

"Ο ερχομός του Μπόμπι Μπράουν μας δίνει ποιότητα αλλά θα τραβήξει και τους άλλους παίκτες, τους οποίους εμπιστευόμαστε. Για αυτό άλλωστε δεν έφυγε κανείς απλά έγινε προσθήκη".

Ο κόουτς του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιροπουλος αναφέρθηκε στον Μπόμπι Μπράουν, λέγοντας πάντως ότι θα βοηθήσει και στο να ανέβουν και οι άλλοι παίκτες. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις του: 

 

 «Ηταν ένα καλό παιχνίδι σε γενικές γραμμές για μας. Αν και δεν ήμασταν καλοί σε κάποια διαστήματα, δεν είχαμε καλό ρυθμό και κάναμε 17 λάθη τα οποία είναι πολλά για το επίπεδό μας όμως σε γενικές γραμμές η απόδοσή μας ήταν όπως θέλαμε.

Ελέγξαμε το παιχνίδι από την αρχή, ο Άρης έπαιξε ζώνη και από ένα σημείο και μετά ανταποκριθήκαμε και σε αυτό. Ηταν ένα παιχνίδι που μπόρεσα να χρησιμοποιήσω όλους τους παίκτες και κάναμε καλό ροτέισον.

Σίγουρα έρχεται πρώτα η νίκη που πήραμε αλλά έπειτα να βάλουμε κάποια παιδιά στην ομάδα όπως ο Μπράουν και ο Τιλί. Μπορούμε να πούμε πως εκπληρώθηκαν όλοι οι στόχοι που είχαμε στο παιχνίδι.

Περιμένω πάντως από όλους τους παίκτες να παίζουν καλά. Ο ερχομός του Μπράουν μας δίνει ποιότητα. Είναι σημαντικό να ανέβουν και οι υπόλοιποι. Ήρθε ένας παίκτης αλλά δεν σημαίνει ότι ήρθε ο… Μεσσίας. Είμαστε ομάδα με κορμό, με διάσταση, με παίκτες ποιοτικούς και γι αυτό όπως σας είχα πει δεν έφυγε κανείς από την ομάδα αλλά κάναμε προσθήκη. Έχουν καταλάβει όλοι ότι έχουν ρόλο στην ομάδα. Να βοηθάνε και να είναι σε καλή κατάσταση. Θέλουμε να ανέβουμε κι άλλο" τόνισε χαρακτηριστικά ο τεχνικός του Ολυμπιακού, για να προσθέσει:

"Να παίξουμε καλύτερα όσο προχωράνε τα παιχνίδια. Να ανεβάζουμε την απόδοσή μας τώρα που είμαστε υγιείς και δουλεύουμε όλοι μαζί. Όσο δουλεύουμε θα βελτιωνόμαστε. Είναι σημαντικό να μπούνε και τα παιδιά αυτά που είπα στο κλίμα, στα συστήματα, να αποδίδουν όπως θέλουμε».

Νωρίτερα μιλώντας και στην κάμερα του OTE TV στάθηκε και στους Ελληνες, θυμίζοντας: 

“Εμείς πιστεύουμε στον ελληνικό κορμό. Ο Ολυμπιακός έχει επενδύσει στα Ελληνόπουλα. Πιστεύω ότι οι ξένοι που έχουμε πάρει φέτος είναι ικανοί να συμπληρώσουν τον κορμό και όλοι μαζί να πολεμήσουμε για κάτι καλό. Πρέπει να αποκτήσουμε ομοιογένεια. Μπήκαν δύο νέοι παίκτες. Περιμένω όλοι να δίνουν τον καλύτερο τους εαυτό πάντα και να ανεβάζουμε την απόδοσή μας”.

Photo Credit :Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ