28.3 C
Athens
Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Συντηρητική αγωγή για Λάνγκφορντ

Ο Ρικ Πιτίνο εξέφρασε την ανησυχία του πως ο Κιθ Λάνγκφορντ μπορεί να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν, με τον Παναθηναϊκό να ανακοινώνει λίγες ώρες μετά την ακριβή ιατρική γνωμάτευση.

Ο προπονητής των «πρασίνων» ανέφερε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Ισραήλ, στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Ευρωλίγκας, πως «ο καλύτερός μας σκόρερ, ο Λάνγκφορντ, θα είναι πιθανότατα εκτός όλη τη σεζόν». Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός εξέδωσε την Παρασκευή (25/01) ανακοίνωση και εξήγησε πως ο 35άχρονος γκαρντ θα συνεχίσει τη συντηρητική αγωγή που ακολουθεί, αντιμετωπίζοντας πρόβλημα στους αριστερούς προσαγωγούς και την περιοχή των κοιλιακών μυών.

Η ανακοίνωση: «Ο Κιθ Λάνγκφορντ υπέστη θλάση αριστερών προσαγωγών κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης με την AX Armani Exchange Olimpia Milan. Εξαιτίας αυτής ευαισθητοποιήθηκε και η περιοχή των κοιλιακών μυών και πέραν της θλάσης παρουσίασε συμπτώματα ανάλογα εκείνων της κοίλης των αθλητών (sports hernia). Τα συμπτώματα αυτά δεν έχουν υποχωρήσει. Ο αθλητής έχει εξεταστεί από ειδικό επί της συγκεκριμένης πάθησης ιατρό, ο οποίος συνέστησε επιμονή στη συντηρητική αγωγή και την επανεξέταση του καλαθοσφαιριστή».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ