21.4 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συνοδεία συνθημάτων στην Καστοριά ο Άρης (vids+pics)

Ο Άρης έφθασε στην Καστοριά, όπου θα λάβει χώρα το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του, και φίλοι του τον υποδέχθηκαν με συνθήματα.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του ταξίδεψαν το πρωί της Πέμπτης (23/08) για την πόλη της Δυτικής Μακεδονίας, στην οποία θα παραμείνουν μέχρι τις 31 Αυγούστου. Κατά την άφιξή τους στην Καστοριά μερίδα φιλάθλων τους βρέθηκε στο ξενοδοχείο, που θα καταλύσει τις επόμενες ημέρες η αποστολή, και υποδέχθηκε παίκτες και τεχνική ηγεσία με συνθήματα. Οι Θεσσαλονικείς δεν τους χάλασαν το… χατίρι και, παρά την κούραση από το ταξίδι, έβγαλαν αναμνηστικές φωτογραφίες και υπέγραψαν αυτόγραφα σε όλους.

Η ανακοίνωση: «Η αποστολή του Άρη βρίσκεται εδώ και λίγη ώρα στη Καστοριά, όπου θα συνεχίσει από σήμερα (23/08) την προετοιμασία της. Κατά την άφιξη της στο ξενοδοχείο "Limneon Resort & Spa", στο οποίο θα παραμείνει μέχρι τις 31 Αυγούστου, η ομάδα μας έγινε δεκτή από φίλους του Άρη, που την περίμεναν για να την καλωσορίσουν.

https://www.facebook.com/arisbc.gr/videos/1366244846840105/

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και οι παίκτες του συνομίλησαν με τους οπαδούς της ομάδας μας, φωτογραφήθηκαν μαζί τους και φυσικά δεν παρέλειψαν να τους ευχαριστήσουν για την υποδοχή και τη στήριξη τους. Οι φίλοι των "κίτρινων" φώναξαν συνθήματα, δημιουργώντας μια πολύ όμορφη ατμόσφαιρα».

https://www.facebook.com/arisbc.gr/videos/2249588951724495/



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ