25 C
Athens
Δευτέρα, 16 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνιστά προσοχή η Καρδίτσα

Στο «σπίτι» της ετοιμάζεται να επιστρέψει η Καρδίτσα Μέλι ΑΤΤΙΚΗ, για να υποδεχθεί τον Απόλλωνα Πατρών, στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Α2.

Οι παίκτες του Λευτέρη Καλογήρου, ύστερα από δύο διαδοχικά εκτός έδρας ματς, επανέρχονται στην έδρα τους για να υποδεχθούν το Σάββατο (09/12, 17.00) τους «μελανολεύκους», έχοντας δύσκολη αποστολή να φέρουν εις πέρας, αλλά και μεγάλη πίστη στις δυνατότητές τους. Δυναμικό «παρών» αναμένεται να δώσουν οι φίλαθλοί τους, ώστε να τους βοηθήσουν στην κατάκτηση του ροζ φύλλου, οι οποίοι όμως θα πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, καθώς όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΑΣΚ δέχθηκε έγγραφη επίπληξη για το εντός έδρας ματς με τον Ερμή Αγιάς και πλέον κάθε ανάρμοστη συμπεριφορά μπορεί να του στοιχίσει ακριβά.

Η ανακοίνωση: «Σε απολογία κλήθηκε ο Α.Σ.Κ. για τα όσα έγιναν στο εντός έδρας παιχνίδι με τον Ερμή Αγιάς και συγκεκριμένα, για τη συμπεριφορά φιλάθλων στο συγκεκριμένο παιχνίδι κατά αθλητών της φιλοξενούμενης ομάδας, αλλά και κατά των διαιτητών, σύμφωνα με τα όσα κατέγραψαν στην αναφορά τους, οι τρεις διαιτητές της αναμέτρησης. Ο Α.Σ.Κ. κατέθεσε έγγραφη απολογία προς τον Αθλητικό Δικαστή και η ποινή που επιβλήθηκε είναι η έγγραφη επίπληξη.

Μπορεί να γλίτωσε τα χειρότερα, όμως ήδη η ομάδα της πόλης μας είναι υπότροπη σε μελλοντικό αντίστοιχο περιστατικό, γεγονός που χρειάζεται μεγάλη προσοχή στη συνέχεια, καθώς με κάθε μελλοντική παράβαση, θα τιμωρηθεί η έδρα του Α.Σ.Κ. στερώντας από την ομάδα, την παρουσία του καλύτερου «συμπαίκτη» της, του φίλαθλου κόσμου της Καρδίτσας. Γι’ αυτό και η διοίκηση εφιστά την προσοχή σε όλους, ώστε να αποφευχθεί στο μέλλον κάθε συμπεριφορά ή γεγονός που θα προκαλέσει πολλά προβλήματα στην πορεία της ομάδας, σ’ ένα τόσο κρίσιμο σημείο του πρωταθλήματος. Ο Α.Σ.Κ. χρειάζεται το χειροκρότημα, τη στήριξη και το πάθος της κερκίδας, όμως κάθε συμπεριφορά που ξεφεύγει από το φίλαθλο πλαίσιο, θα επιφέρει οδυνηρές συνέπειες προς την ομάδα, γι’ αυτό και απαιτείται προσοχή και ψυχραιμία απ’ όλους».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ