17.9 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουν τον «χορό» με Μπλέντσο οι Μπακς

«Ελάφι» για τα επόμενα τέσσερα χρόνια θα είναι ο Έρικ Μπλέντσο, που συμφώνησε με τους Μπακς, οι οποίοι έχουν πάρει... φόρα για να «χτίσουν» κορμό τίτλων.

Οι Μιλγουόκι Μπακς είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην κορυφή του ΝΒΑ. Αυτό έδειξαν με την κίνησή τους να ζητήσουν την υπογραφή του Πάου Γκασόλ, αλλά δε σταματούν τις πολύ δυνατές τους κινήσεις. Η επόμενη, εξίσου «θορυβώδης», ήταν να επετκείνουν το συμβόλαιο του Έρικ Μπλέντσο, ο οποίος μάλιστα πολύ γρήγορα συμφώνησε με τα «Ελάφια», πραγματοποιώντας φέτος την καλύτερη σεζόν της καριέρας του.

Ο Αμερικανός σκόρερ, που είναι μεταξύ των πολύ βασικών στηριγμάτων του Γιάννη Αντετοκούνμπο, θα είναι κάτοικος Μιλγουόκι για τα επόμενα τέσσερα χρόνια, λαμβάνοντας συνολικά 70 εκατομμύρια δολάρια. Ο ίδιος επιβραβεύεται για όσα κάνει στα 29 του χρόνια, έχοντας κάτα μέσο όρο 15.7 πόντους και 5.5 ασίστ σε 29.2 λεπτά συμμετοχής, σουτάροντας σχεδόν κατά το ήμισυ (49.2%) εύστοχα από την περιφέρεια. Μια ακόμη σημαντική είδηση, λοιπόν, αφορά τους Μπακς, που γίνονται σημαντικοί διεκδικητές του τίτλου.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ