23.3 C
Athens
Τρίτη, 7 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουν τις κινήσεις τους οι Μπακς

Οι Μιλγουόκι Μπακς του Γιάννη Αντετοκούνμπο φαίνεται πως είναι αποφασισμένοι να παρουσιαστούν με νέο πρόσωπο στη σεζόν 2020-21. Οι κινήσεις τους στη μεταγραφική σκακιέρα είναι συνεχείς με την τελευταία να αφορά την παραμονή του Πατ Κόνατον.

Οι Μπακς του πρόσφεραν τριετές συμβόλαιο έναντι 16 εκατομμυρίων, αυτός το αποδέχθηκε και 0 27χρονος θα παραμείνει στα ελάφια. Έκλεισε την προηγούμενη σεζόν με 5.4 πόντους, 4.2 ριμπάουντ και 1.6 ασίστ σε 67 αγώνες.

Παράλληλα, οι Μπακς έφτασαν σε συμφωνίες με τον φόργουορντ Μπόμπι Πόρτις και τον πόιντ γκαρντ Ντι Τζέι Όγκουστιν, όπως αναφέρουν ο Σαμς Τσαράνια και ο Άντριαν Βοϊναρόσκι. Ο 25χρονος Πόρτις είχε μέσο όρο 10.1 πόντους και 5.1 ριμπάουντ με τους Νικς πέρυσι. Ο 33χρονος Όγκουστιν ετοιμάζεται για την 9η ομάδα του σε 13 σεζόν στο ΝΒΑ. Στην καριέρα του έχει μέσο όρο 9.9 πόντους και 4 ασίστ ανά αγώνα.

Αυτό που περιμένουν οι περισσότεροι είναι να δουν και πόσοι από αυτούς τους παίκτες θα παραμείνουν στο Μιλγουόκι, το οποίο φέρεται να έχει φτάσει σε συμφωνία με τον Τζρου Χόλιντεϊ των Πέλικανς. Υπενθυμίζουμε πως έχουν αποχαιρετήσει τυπικά, οι επίσημες ανακοινώσεις αναμένονται από Δευτέρα ξημερώματα, οι Ερσάν Ιλιάσοβα και Ρόμπιν Λόπεζ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ