21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουν στον Πρωτέα Βούλας Κολλάτου και Χατζηγιακουμή

Τη φανέλα του Πρωτέα Βούλας θα συνεχίσουν να φορούν και τη νέα σεζόν η Ανθή Χατζηγιακουμή και η Ευγενία Κολλάτου. Αμφότερες ανανέωσαν τη συνεργασία τους με την ομάδα και θα αποτελέσουν δυο από τα βασικά στελέχη του ρόστερ ενόψει της νέας χρονιάς.

Μετά την ανανέωση της συνεργασίας η Ανθή Χατζηγιακουμή δήλωσε τα εξής: «Είμαι πολύ χαρούμενη που ανανέωσα το συμβόλαιο μου με την ομάδα του Πρωτέα. Βρίσκομαι 4 χρόνια εδώ και νιώθω οικογένεια μου όλους τους ανθρώπους της ομάδας. Εύχομαι τη νέα χρονιά να βοηθήσω την ομάδα μου και να καταφέρουμε να πραγματοποιήσουμε τους στόχους μας. Τέλος, θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Προέδρο, κ. Χρήστο Βασιλειάδη, που με εμπιστεύτηκε για ακόμη μια χρονιά!»

Από τη σειρά της η αρχηγός του Πρωτέα Βούλας Ευγενία Κολλάτου ανέφερε: «Είμαι χαρούμενη που θα βρίσκομαι για μια ακόμα χρονιά στην οικογένεια του Πρωτέα. Εύχομαι να είμαστε όλοι υγιείς ώστε να μπορέσουμε να υλοποιήσουμε τους στόχους που θα θέσουμε στην αρχή της χρονιάς! Ελπίζω να δούμε ένα ανταγωνιστικό και ενδιαφέρον πρωτάθλημα!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ