21.7 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουν στον ΠΑΟΚ Αγγελίδης και Ταρπάγκος

Ο Άγγελος Αγγελίδης για έβδομη διαδοχική χρονιά και ο Αριστείδης Ταρπάγκος για έκτη θα συνεχίσουν να προσφέρουν τις υπηρεσίες τους στον ΠΑΟΚ.

Αμφότεροι ανανέωσαν τη συνεργασία τους με τις Θεσσαλονικιές και για τη νέα αγωνιστική περίοδο, με τον άμεσο συνεργάτη του Βασίλη Μασλαρινού στην τεχνική ηγεσία να αναφέρει σχετικά στην επίσημη ιστοσελίδα του Ερασιτέχνη: «Πρώτα από όλα θέλω να ευχαριστήσω τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τον αντιπρόεδρο κ. Δημοκράτη Παπαδόπουλο και τον έφορο της ομάδας κ. Αγγελίδη, για την εμπιστοσύνη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στο πρόσωπό μου. Είμαι πολύ χαρούμενος που συνεχίζω για έβδομη συνεχή χρονιά, σε έναν τεράστιο σύλλογο όπως είναι ο ΠΑΟΚ. Πέρυσι καταφέραμε να είμαστε η μοναδική ομάδα στην Ελλάδα, που όλα τα τμήματά της πήγαν στις τελικές φάσεις. Φέτος, με το ίδιο μεράκι και όρεξη, θέλουμε να συνεχίσουμε το έργο μας, δημιουργώντας ακόμα περισσότερες αθλήτριες, οι οποίες θα απαρτίσουν μελλοντικά τη γυναικεία ομάδα, όπως κάνει ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά όλα αυτά τα χρόνια. Τέλος, θέλω να εκφράσω τη χαρά μου για το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ γιγαντώνεται σε όλα τα τμήματα και πρωταγωνιστεί».

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Άγγελο Αγγελίδη, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Ο Άγγελος θα ταχθεί στο πλευρό του προπονητή, Βασίλη Μασλαρινού, με την ιδιότητα του βοηθού προπονητή, τόσο στο γυναικείο τμήμα, όσο και στο τμήμα Νεανίδων. Παράλληλα, θα αναλάβει ως προπονητής, το τμήμα των Παγκορασίδων. Ο νεαρός τεχνικός, συμμετείχε ενεργά σε όλες τις επιτυχίες των τελευταίων χρόνων, τόσο της γυναικείας ομάδας όσο και των τμημάτων υποδομής Καλή επιτυχία στην νέα χρονιά, Άγγελε! Πάμε ΠΑΟΚ!».

Στο πόστο του γυμναστή θα συνεχίσει ο Αριστείδης Ταρπάγκος, ο οποίος δήλωσε από την πλευρά του: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω πολύ την οικογένεια του ΠΑΟΚ για την εμπιστοσύνη που δείχνει προς το πρόσωπό μου, αυτά τα έξι χρόνια. Τον πρόεδρο κ. Αθανάσιο Κατσαρή, τη διοίκηση, τον έφορο της ομάδας κ. Βασίλη Αγγελίδη, καθώς και τον προπονητή και το υπόλοιπο επιτελείο για τη συνεργασία που έχουμε. Εύχομαι να έχουμε μια υγιή και πετυχημένη χρονιά σε όλα τα τμήματα του ΠΑΟΚ».

Η ανακοίνωση: «Ο ΠΑΟΚ και το τμήμα μπάσκετ γυναικών ΠΑΟΚ ΚΥΑΝΑ, ανακοινώνουν την ανανέωση της συνεργασίας τους, με τον Αριστείδη Ταρπάγκο, για την αγωνιστική περίοδο 2019-20. Ο Έλληνας γυμναστής, θα συνεχίσει να γυμνάζει με το ίδιο πάθος και όρεξη την γυναικεία ομάδα, και την νέα αγωνιστική χρονιά που πλησιάζει. Καλή επιτυχία στην νέα σεζόν, Αριστείδη! Πάμε ΠΑΟΚ!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ