20.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζουν στον Λασσάνη Μεντεσίδου και Κοτζαΐτση

Ο Λασσάνης Κοζάνης εξασφάλισε την άνοδο στην Α2 Γυναικών και δύο από τις παίκτριες που τον ενίσχυσαν πέρυσι στην ΕΚΑΣΔΥΜ ανανέωσαν τη συνεργασία τους, εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Ο λόγος για την Κλαίρη Μεντεσίδου και την Ευτέρπη Κοτζαΐτση, οι οποίες επέκτειναν το συμβόλαιό τους για άλλη μία χρονιά κι έτσι θα συνεχίσουν να φορούν την πράσινη φανέλα και στην επιστροφή της ομάδας στις εθνικές κατηγορίες.

Η ανακοίνωση: «Ο ΓΣΚ Λασσάνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Κλαίρη Μεντεσίδου. Η Κλαίρη προέρχεται από τις ακαδημίες μας, αγωνίστηκε για πολλά χρόνια με επιτυχία στην ομάδα του ΠΑΣ Γιάννινα και αποτελεί έναν από τους θεμέλιους λίθους της ομάδας μας. Η ποιότητα που διαθέτει και η εμπειρία της είναι πολύτιμα στοιχεία για την ομάδα που επιθυμούμε να "χτίσουμε".

Ο ΓΣΚ Λασσάνης ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με την Ευτέρπη Κοτζαΐτση. Η Ευτέρπη θα αποτελέσει την κινητήρια δύναμη της ομάδας στη θέση του point guard. Είμαστε σίγουροι ότι στην απαιτητική σεζόν που έρχεται θα ξεδιπλώσει το πραγματικά μεγάλο ταλέντο της και θα οδηγήσει την ομάδα σε επιτυχίες. Ξεκίνησε την καριέρα της από τον Απόλλωνα Πτολεμαΐδας, από εκεί μεταγράφηκε στον Φάρο Κερατσινίου στην Α1 και ύστερα από δύο χρόνια ήρθε στον Λασσάνη, για να ενισχύσει την προσπάθειά μας. Ευχόμαστε υγεία και μια επιτυχημένη χρονιά».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ