20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουν στον Απόλλωνα Καλαμαριάς Καλαντίδου και Διαμαντοπούλου

Τις πρώτες δύο ανανεώσεις ανακοίνωσε ο Απόλλωνας Καλαμαριάς εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, που θα τον βρει και πάλι στην Α2 Γυναικών.

Η Κατερίνα Καλαντίδου επέκτεινε για ακόμα ένα χρόνο το συμβόλαιό της, με την ίδια να αναφέρει σχετικά μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της ομάδας: «Παρ’ όλο που το περσινό πρωτάθλημα τελείωσε κάπως ανορθόδοξα, ο Απόλλωνας πέτυχε το στόχο του. Ευελπιστώ στην ομαλή φετινή διεξαγωγή του πρωταθλήματος και θα βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία μου να πρωταγωνιστήσει σε αυτό».

Το ίδιο συνέβη και με τη Σταματία Διαμαντοπούλου, η οποία δήλωσε για την παραμονή της στις «κοκκινόμαυρες»: «Είμαι πολύ χαρούμενη που και φέτος θα είμαι μέλος της ομάδας. Ελπίζω με σκληρή δουλειά, με τη βοήθεια του προπονητή μας, η ομάδα να πετύχει τους στόχους της με υγεία πάνω από όλα».

Η ανακοίνωση: «Η μεγάλη αρχηγός και σημαία της ομάδας μας Κατερίνα Καλαντίδου για άλλη μία χρονιά θα είναι αρωγός της προσπάθειάς μας. Στον Απόλλωνα Καλαμαριάς θα συνεχίσει να αγωνίζεται και την επόμενη χρονιά η Σταματία Διαμαντοπούλου».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ