16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συνεχίζουν στη Μύκονο οι «Bellides» (pic)

Στον ΑΟ Μυκόνου θα συνεχίσουν να αγωνίζονται οι “Bellides”. Τα αδέρφια Μπέλλη που πέρσι μοιράστηκαν τα αποδυτήρια της ομάδας στο τοπικό πρωτάθλημα της ΤΕ ΕΟΚ Κυκλάδων θα συνεχίσου να είναι συμπαίκτες και στις Εθνικές κατηγορίες.

Ο Δημήτρης Μπέλλης έχει ύψος 1,95 και αγωνίζεται στην θέση των γκαρντ, ενώ σύμφωνα με την ανακοίνωση αποτελεί έναν από τους καλύτερους αμυντικούς της ομάδας. Από την άλλη, ο Γιώργος Μπέλλης έχει βρεθεί στα σαλόνια της Α1 με την Νηαρ-Ηστ την σεζόν 2000-01 και στην συνεχεία έγραψε γεμάτες χρονιές στην Α2 με Άλιμο, Δούκα και Ιωνικό Λαμίας πριν περάσει στην Β Εθνική και Γ Εθνική με την ΑΕΚ Αργους, Έσπερο Λαμίας και Πρωτέα Λαμίας και Μούτα Δομοκού. Πέρσι έγινε και αυτός κάτοικος Μυκόνου και γέμισε την ρακέτα τον «μπλε», κάτι το οποίο αναμένεται να κάνει και τη σεζόν 2020-2021 στο πρωτάθλημα του 2ου ομίλου της κατηγορίας.

Η ανακοίνωση:

«“RENEWAL TIME” 2020/21
•Στηρίζουμε αυτούς που μας στηρίζουν.
Χωρίς αυτούς τους 2 δεν γινεται.
—————
Ο Dimitris Bellis -γνωστος και μη εξαιρετεος-αναποσπαστο κομματι της μπασκετικης μας παρεας εδω και χρονια -οπου παραλληλα ζει και εργαζεται στο νησί ολο τον χρονο- θα κανει και φετος για την ομαδα αυτο για το οποιο ειναι ισως ο πιο αγαπητος μας παιχτης(μετά τον Μπάλλα):μαχητης,ανιδιοτελης ηγετικός και κατ´εμε ο καλυτερος αμυντικός της ταπεινης μας ομαδας εως τωρα. Με «προυπηρεσια» σε Αθήνα (Δούκα,Πολιτεία) και Λαμία φετός θα εχει την ευκαιρια του στην Εθνικη Κατηγορια με την ομαδα της καρδιας του(εεε;!).
————
Ηταν δικαιο και εγινε πραξη απο περσι. Ο διακαής μας πόθος που ακουει στο ονομα George Bellis, εγινε περσι και δικός μας «αδερφός» οντας καταλυτικός στην πορεία άνοδου και μας εδειξε πως ειναι η θεση του σεντερ και σε εμάς τους «αβγαλτους».
Ο Γιωργος ,ο δικός μας τιμιος γιγαντας,εχει ενα βαρύ βιογραφικο που ξεκιναει απο την Α1 (!) και την Νηαρ-Ηστ το 2000/01 και εν συνεχεία γεματες και μεγαλες χρονιές στην Α2 με Άλιμο,Δουκα,Ιωνικο Λαμίας, ΑΕΚ Αργους (Β,Γ) και Εσπερο κ´ Πρωτέα (Λαμίας) με προτελευταιο προορισμο την Μούτα Δομοκού πριν φτάσει στα δικα μας λημερια.
————-
Σορρυ Brook και Robin Lopez αλλά εμείς έχουμε και προτιμαμε τους “Bellides”.
————
Με υγεια και με το καλό για μια ακομα ομορφη ιστορία φέτος.
———-
ΥΓ.Παντα #ρομαντικοι
παντα #γιατηνπαρεακαιτασυναισθηματα
———
ΥΓ2.Τι εννοεις δεν καταλαβαινεις την φωτο;».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ