20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουν προς τη δόξα Άλεν, Κιντ, Νας και Χιλ (pics)

Η πρώτη διαλογή των ονομάτων έγινε, με το Naismith Memorial Basketball Hall οf Fame να ανακοινώνει τα ονόματα των Αμερικανών φιναλίστ της τάξης του 2018.

Έντεκα παίκτες και προπονητές, ένας διαιτητής και μία ομάδα θα διεκδικήσουν την είσοδό τους στην «αίθουσα της δόξας», όπως ανακοινώθηκε από το μουσείο. Οι παλαίμαχοι ΝΒΑers Ρέι Άλεν, Γκραντ Χιλ, Τζέισον Κιντ, Στιβ Νας, Μορίς Τσικς, Κρις Ουέμπερ, η τετράκις πρωταθλήτρια WNBA Τίνα Τόμπσον και η Ολυμπιονίκης Κέιτι Σμιθ πέρασαν τον πρώτο γύρο, μαζί με τους προπονητές Τσαρλς «Λέφτι» Ντράιζελ, Ρούντι Τομιάνοβιτς, Κιμ Μάλκι, το διαιτητή Χιου Έβανς και τη γυναικεία ομάδα του πανεπιστημίου Ουέιλαντ Μπάπτιστ της περιόδου 1954-1958.

Για να συμπεριληφθούν στην κλάση του 2018 θα πρέπει να συγκεντρώσουν 18 από τις συνολικά 24 ψήφους. Ποιοι εν τέλει, Βορειοαμερικανοί και όχι μόνο, θα εισέλθουν φέτος στο Νaismith Memorial Basketball Hall οf Fame θα ανακοινωθεί στο περιθώριο το Φάιναλ Φορ του NCAA που θα λάβει χώρα στο «Alamodome» στο Σαν Αντόνιο το τριήμερο 31 Μαρτίου-2 Απριλίου. Η είσοδός τους θα γίνει σε ειδική τελετή στο Σπρίνγκφιλντ το Σεπτέμβριο.

Δείτε, ΕΔΩ, ολόκληρη τη λίστα των Αμερικανών υποψηφίων.

Θυμηθείτε, ΕΔΩ, όλους τους υποψήφιους.

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ