23.4 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνεχίζουν… με φόρα Αρμάνι και Τζέιμς, φοβερός Μπράμος για Βενέτσια (vids+pics)

Η Αρμάνι Μιλάνο του Μάικ Τζέιμς συνεχίζει να εντυπωσιάζει στα φιλικά της, με νέο «θύμα» την Τορίνο του Λάρι Μπράουν, για να βρει στον τελικό τη Βενέτσια του Μάικ Μπράμος.

Το τουρνουά «Trofeo Carlo Lovari» ξεκίνησε ιδανικά για την Αρμάνι Μιλάνο, που κέρδισε την Τορίνο με 96-77, δείχνοντας σε πολύ καλή κατάσταση αυτή την περίοδο, στη διάρκεια της προετοιμασίας της. Η ομάδα του Σιμόνε Πιανιτζιάνι έφερε το παιχνίδι σε αρκετά υψηλό ρυθμό εξαρχής, με το ημίχρονο να λήγει στο 54-44 υπέρ της, με τους παίκτες του Λάρι Μπράουν να μην καταφέρνουν να τους σταματήσουν, για να φτάσουν οι πρωταθλητές Ιταλίας ακόμη μία φορά κοντά στην «κατοστάρα», με τους Αμεντέο Ντέλα Βάλε και Σιμόνε Φοντέκιο να έχουν από 16 πόντους, ενώ πολύ καλός ήταν ξανά ο Μάικ Τζέιμς, με 15 πόντους και 8 ασίστ. Ο Τόνι Καρ, για τους ηττημένους, πέτυχε 25 πόντους.

Στον τελικό, η Αρμάνι θα βρει τη Βενέτσια, που στον έτερο ημιτελικό του τουρνουά κέρδισε με 79-74 την Πιστόια. Με τον Μάικ Μπράμος εγγυητή, έχοντας 18 πόντους και έξι ριμπάουντ, οι Βενετοί είχαν πάντοτε το προβάδισμα και κατάφεραν να προκριθούν επί των αντιπάλων τους, με τον Μίτσελ Βατ να είναι επίσης απολαυστικός, σημειώνοντας 19 πόντους και επτά ριμπάουντ, με οκτώ κερδισμένα φάουλ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ