23.2 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνεχίζουν μαζί Τέιλορ και Πολωνία

Η Πολωνία δεν έχασε την ευκαιρία και συμφώνησε με τον Μάικ Τέιλορ ώστε να συνεχίσουν την κοινή τους πορεία μέχρι το 2021.

Η εθνική ομάδα της Πολωνίας τα τελευταία χρόνια έχει κάνει αισθητή την παρουσία της στον μπασκετικό χάρτη με αποκορύφωμα την εξαιρετική της πορεία στο προηγούμενο Παγκόσμιο και την κατάληψη της όγδοης θέσης. Ο λόγος αυτής της ανοδικής πορείας έχει όνομα και λέγεται Μάικ Τέιλορ.

Ο Αμερικανός τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνι της ομάδας από το 2014 και μετά την υπογραφή του στο νέο συμβόλαιο μέχρι το 2021 θα συμπληρώσει αισίως επτά χρόνια. Η ανακοίνωση έγινε γνωστή την Δευτέρα (4/11) στη συνέντευξη τύπου της ομοσπονδίας της Πολωνίας.

Επόμενος στόχος πλέον είναι η διεκδίκηση ενός εισιτηρίου μέσω των παραθύρων ώστε να βρεθούν στην τελική φάση του Εurobasket 2021 και θα αντιμετωπίσουν στα προκριματικά το Ισραήλ και την Ρουμανία.

«Είμαι πολύ ευγνώμων που είμαι εδώ. Έχω μεγάλη υποστήριξη από την ομοσπονδία. Είμαι ενθουσιασμένος που συνεχίζω αυτή την αποστολή. Επιτύχαμε ένα μεγάλο αποτέλεσμα στην Κίνα. Ανυπομονώ για τα προκριματικά παράθυρα και τo Προολυμπιακό τουρνουά» ήταν τα λόγια του Μάικ Τέιλορ μετά την επισημοποίηση της συμφωνίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ