18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Συνεχίζουν μαζί Σιαμέτης και ΠΑΣ Γιάννινα

Την απόλυτα επιτυχημένη συνεργασία τους θα συνεχίσουν και την καινούρια σεζόν ο Γιώργος Σιαμέτης και ο ΠΑΣ Γιάννινα, μετά την επέκτασή της για άλλο ένα χρόνο.

Το ηπειρωτικό συγκρότημα, που τερμάτισε στη δεύτερη θέση στο φετινό πρωτάθλημα του Βόρειου Ομίλου της Α2 Γυναικών, έχασε μέσω αγώνα μπαράζ την άνοδο στην Α1 Γυναικών. Αυτό δεν μειώνει ούτε στο ελάχιστο την επιτυχία του, με τη διοίκηση να δίνει ψήφο εμπιστοσύνης στον προπονητή για την ανανέωση του συμβολαίου του. «Έζησα την ομάδα στα πολύ δύσκολα. Δεν θα μπορούσα τώρα, που η ομάδα ζει τα καλύτερά της, να ζητήσω τίποτα περισσότερο από το να συνεχίσω με αυτή. Ευχαριστώ τη διοίκηση για την εμπιστοσύνη της. Το μόνο που μπορώ να δεσμευτώ σε διοίκηση και στους απίστευτους φιλάθλους μας πως θα δώσω το 100% ώστε να μπορέσουμε να πετύχουμε τους στόχους μας», ανέφερε σχετικά ο Γιώργος Σιαμέτης.

Η ανακοίνωση: «Η διοικούσα επιτροπή του ΠΑΣ Γιάννινα WBC ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Γιώργο Σιαμέτη, προπονητή και έναν από τους σημαντικότερους ανθρώπους πίσω από την πετυχημένη πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ