22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζουν μαζί ΚΑΟΔ και Λαζαρίδης

Κοινή πορεία θα ακολουθήσουν και ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ΚΑΟΔ και Κώστας Λαζαρίδης.

Η Δραμινή ομάδα που θα αγωνιστεί στην Γ' Εθνική και ο Καβαλιώτης καλαθοσφαιριστής τα βρήκαν σε όλα και έτσι θα παλέψουν για τα θετικά κοινά τους… νούμερα και στις Εθνικές κατηγορίες. Αυτό γιατί βάση στατιστικών ο  Κώστας Λαζαρίδης ολοκλήρωσε με 236 πόντους σε 19 αγώνες(μ.ο 12, 4 πόντους) με 37 τρίποντα (1, 9 μ.ο.).

Μετα την ανανέωση της συνεργασίας των δυο πλευρών ο Λαζαρίδης είπε:

Ερ: Μίλησε μας για τη χρονιά που πέρασε στον ΚΑΟΔ και συνοδεύτηκε με άνοδο στη Γ` Εθνική;

Απ: Πρώτα απ` όλα θέλω να πω ότι είναι τιμή για κάθε παίκτη να φοράει την ιστορική φανέλα του ΚΑΟΔ. Φέτος ήταν μια πολύ περίεργη χρονιά τόσο για τους παίκτες , όσο και για τις ομάδες, λόγω του κορωνοϊού. Πρωταρχικός στόχος της ομάδας μου ήταν να πρωταγωνιστήσει στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. Καταφέραμε να κάνουμε 21 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και να είμαστε πρώτοι στον όμιλο μας, μέχρι να μας βρει ο κορωνοϊός.

Ερ: Απ` ότι φαίνεται ο ΚΑΟΔ έκανε τη διαφορά. Δε συνάντησε ιδιαίτερα προβλήματα στο πρωτάθλημα της ΕΚΑΣΑΜΑΘ. 

Απ: Πιστεύω ότι το ρόστερ που είχε ήταν για παραπάνω κατηγορία.

Ο επόμενος στόχος του ΚΑΟΔ είναι και πάλι να πρωταγωνιστήσει αυτή τη φορά στην Γ` Εθνική.

Ερ: Εσύ έμεινες ευχαριστημένος από την αγωνιστική σου παρουσία στην πρώτη έξοδο σου σε ομάδα εκτός του νομού μας;

Απ: Για μένα ήταν μια πρόκληση να πάω στον ΚΑΟΔ. Το περασμένο καλοκαίρι ο προπονητής μου ο κ. Γρηγοριάδης μου έδειξε από την πρώτη στιγμή ότι με πιστεύει πολύ. Το ίδιο η διοίκηση και ο πρόεδρος της ομάδας.

Ατομικά θεωρώ ότι πήγα πολύ καλά. Βοήθησα την ομάδα μου να πετύχει το στόχο της. Ήμουν από τους πρώτους σκόρερ του ΚΑΟΔ. Γενικά θεωρώ ότι βοήθησα αρκετά.

Ερ: Ο κόσμος ενδιαφέρεται για τον ΚΑΟΔ; Πριν από λίγα χρόνια αυτή η ομάδα είχε πολύ καλή παρουσία ακόμη και στην Α1 κατηγορία.

Απ: Ο κόσμος σιγά- σιγά θα αρχίζει να έρχεται και πάλι στο γήπεδο. Τη χρονιά που πέρασε ήταν αρκετός, ειδικά στα ντέρμπι.

Είναι λίγο δύσκολο να επιστρέψει με αυτό που έγινε και η ομάδα βρέθηκε στο τοπικό, Εμείς πιστεύω ότι θα τον πείσουμε να έρθει και να μας βοηθήσει.

Ερ: Ο ΚΑΟΔ και τη νέα σεζόν θα έχει στόχο την αλλαγή κατηγορίας;

Απ: Φυσικά. Ο στόχος του ΚΑΟΔ είναι και πάλι να πρωταγωνιστήσει, αυτή τη φορά στη Γ` Εθνική. Προκειμένου να φέρει και κόσμο στο γήπεδο.

Αν βέβαια το επιτρέψει αυτό η νέα τάξη των πραγμάτων λόγω του κορωνοϊού.

Ερ: Μετάνιωσες που έφυγες από το νομό Καβάλας για το γειτονικό νομό της Δράμας;

Απ: Όχι σε καμία περίπτωση, αν και είχα κάποιες προτάσεις από ομάδες Εθνικών κατηγοριών από τη στιγμή που έφυγα από τον ΓΣΕ. Μου άρεσε το πλάνο της ομάδας. Όπως προανέφερα στον ΚΑΟΔ είναι ένας προπονητής ο οποίος πιστεύει σε μένα και μου έδωσε πολλές ευκαιρίες.

Θέλω και εγώ από την πλευρά μου να φανώ αντάξιος στην εμπιστοσύνη που μου δείχνει ο προπονητής αλλά και η διοίκηση της ομάδας.

Θέλω να ευχαριστήσω τη διοίκηση του ΚΑΟΔ που ήταν δίπλα στην ομάδα. Ήταν από τις πιο οργανωμένες ομάδες που έχω συναντήσει ποτέ. Ο έφορος του ΚΑΟΔ ο κ. Γιάννης Μυγδάνης ήταν πάντα δίπλα μας σε ότι χρειαστήκαμε.

Ερ: Πως κρίνεις την πορεία της πρώην σου ομάδας του ΓΣΕ στην Α2 αλλά και της Ενωσης στη Β` Εθνική;

Απ: Οι δυο ομάδες ήταν πολύ ανταγωνιστικές στα πρωταθλήματα που συμμετείχαν. Ο ΓΣΕ έκανε μια εξαιρετική χρονιά στην Α2. Ηταν κάτι πρωτόγνωρο για την Ελευθερούπολη. Η Ενωση τα πήγε πολύ καλά και φυσικά η άνοδος στην Α2 είναι κάτι το ιδιαίτερο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ