17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεχίζουν μαζί ΑΕΚ – Χρυσικόπουλος!

Με... εσωτερική μεταγραφή θα πορευτεί η ΑΕΚ στη συνέχεια της σεζόν, αφού όλα δείχνουν ότι η σοβαρή κρίση στη σχέση με τον Λίνο Χρυσικόπουλο τείνει να αποτελέσει παρελθόν.

Ο διεθνής παίκτης ο οποίος ήταν έτοιμος για αποχώρηση κατόπιν δικής του επιθυμίας, παρέμενε στην ΑΕΚ κάνοντας ατομικές προπονήσεις και χωρίς να ανακοινώνεται η λύση της συνεργασίας, κάτι που έκανε πολλούς να πιστεύουν ότι υπήρχε περιθώρια ανατροπής.

Πράγματι, οι επαφές μεταξύ όλων των εμπλεκόμενων στην... παρεξήγηση έφεραν αποτέλεσμα και επειδή το θέμα που την είχε δημιουργήσει δεν είχε αξιολογηθεί ως τελεσίδικο, βρέθηκε η φόρμουλα να πέσουν οι τόνοι. Ετσι κι αλλιώς, Ηλίας Παπαθεοδώρου και Λίνος Χρυσικόπουλος συνεργάζονται πολλά χρόνια, από την Κηφισιά κιόλας και σίγουρα έχουν αναπτύξει ιδιαίτερους κώδικες επικοινωνίας.

Αύριο πιθανότατα θα υπάρξει η οριστική εξέλιξη του θέματος αν και όλες οι πληροφορίες συγκλίνουν στο ότι θ υπάρξει επιστροφή του Χρυσικόπουλου στην ομάδα και άμεση επανένταξή του στο προπονητικό και αγωνιστικό πρόγραμμα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ