19.4 C
Athens
Τετάρτη, 9 Οκτωβρίου, 2024

Συνεχίζουμε το σερί με Ευρωλίγκα, Γαλλία και Γερμανία

Εντυπωσιακή στοιχηματικά και η χθεσινή (1/2) ημέρα με το μήνα να μπαίνει πολύ καλά, καθώς επιβεβαιώθηκαν πέντε από τις έξι επιλογές μας. Απόψε θα πάμε με επιλογές από την Ευρωλίγκα, το γαλλικό αλλά και το γερμανικό πρωτάθλημα, με βάση τις πάντα ελκυστικές αποδόσεις του Stoiximan.Gr.

Stoiximan.gr Basket League: Όλα για το Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Στη Γερμανία, ο Παναθηναϊκός θα δοκιμαστεί από την Μπάμπεργκ. Οι «πράσινοι» θέλουν να πετύχουν το πρώτο τους «διπλό» μέσα στο 2018 και το τέταρτο στη φετινή διοργάνωση. Θα τους εμπιστευτούμε σ' ένα παιχνίδι που προσφέρεται με γκανιότα 0%. Στο παιχνίδι της Χίμκι με τη Μάλαγα θα ποντάρουμε στον άσο, καθώς οι Ρώσοι είναι καλύτεροι. Η τριάδα μας θα κλείσει με την επικράτηση της Μπασκόνια επί του Ερυθρού Αστέρα.

Stoiximan.gr Basket League: Ελκυστικές αποδόσεις, εκπλήξεις & πολύ Μπάσκετ στο Stoiximan.gr!

Δύο αναμετρήσεις διεξάγονται για το γερμανικό πρωτάθλημα. Η Μίτελντοϊτσερ είναι σαφώς ποιοτικότερη από την Τούμπινγκεν και θα τη νικήσει, ενώ η Βούρτσουμπουργκ αναμένεται να φύγει με το «διπλό» από το γήπεδο της Μπρεμερχάβεν.

Stoiximan.gr: H Ευρωλίγκα παίζει ΕΔΩ με εκατοντάδες ειδικά στοιχήματα & πολλές εκπλήξεις!

Τέλος, σε ματς για το γαλλικό πρωτάθλημα, η Παρί έχει τον πρώτο λόγο για το ροζ φύλλο αγώνα με αντίπαλο την Μπουρζ. Θα στηρίξουμε την παρέα του Μπορίς Ντιαό.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΤΗΣ ΗΜΕΡΑΣ

Τριάδα

Μπάμπεργκ -Παναθηναϊκός   2    1,56

Χίμκι - Μάλαγα    1   1,30

Μπασκόνια - Ερυθρός Αστέρας   1   1,25

Δυάδα

Μίτελντοϊτσερ - Τούμπινγκεν   1   1,33

Μπεμερχάβεν - Βούρτσμπουργκ     2   1,50

Μονό

Παρί -Μπουρζ    1    1,55

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ