23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Συνεχίζεται το «Far West» στην Άμφισσα (vids+pics)

Η κόντρα μεταξύ Μάκαρου Άμφισσας και Άρη Αμφικλείας συνεχίζεται, μετά τη μεταξύ τους αναμέτρηση, με το δεύτερο να στοχοποιεί τον Κώστα Κουτσογιάννη και τους νικητές να ζητούν τα βίντεο των δύο αγώνων στην φετινή Α' ΕΣΚΑΣΕ.

Δεν έχει τελειωμό η «μάχη» μεταξύ του Μάκαρου Άμφισσας και του Άρη Αμφικλείας, ύστερα από τον επεισοδιακό μεταξύ τους αγώνα για την Α' ΕΣΚΑΣΕ, με τα «πυρά» να εκτοξεύονται ανάμεσα στις δύο πλευρές ασταμάτητα. Οι «κίτρινοι», που ξεκίνησαν τον «πόλεμο» με τη δήλωση του Άρη Παπαδάκη, δημοσίευσαν βίντεο, με το οποίο κατηγορεί τον αθλητή του Μάκαρου, Κώστα Κουτσογιάννη, για «βρώμικο» παιχνίδι και στα δύο ματς.

Μπορείτε ακολούθως να δείτε αυτά τα βίντεο και βγάλετε τα δικά σας συμπεράσματα:

Στη συνέχεια, ο Μάκαρος απάντησε δυναμικά, δημοσιεύοντας το σημείο του φύλλου αγώνα, όπου αναφέρεται τόσο το ντισκαλιφιέ του Άρη Παπαδάκη όσο και η προσπάθεια των παραγόντων του να τον υπερασπιστούν, όταν στην έξοδό του μετά το ντισκαλιφιέ, υπήρξε «σύρραξη» με τους φίλους της ομάδας.

Η ανακοίνωση αναφέρει πως «παρακολουθήσαμε με μεγάλο ενδιαφέρον τα βίντεο και τις ανακοινώσεις που δημοσιεύσατε στη σελίδα της ομάδας σας. Σας επισυνάπτουμε το Φ.Α από το οποίο αποδεικνύεται ότι ο αθλητής της ομάδας σας Παπαδάκης αποβλήθηκε με ντισκαλιφιέ, παρά τα όσα αναφέρατε στην από 27/02/2018 ανακοίνωση σας στο eviabasket.gr.

Επειδή όμως έχει γίνει στοχευμένη επιλογή φάσεων στη προσπάθεια σας να ενοχοποιήσετε τους παίχτες και τους φιλάθλους της ομάδας μας σας ζητάμε να μας αποστείλετε ολόκληρα τα βίντεο των 2 φετινών μας αγώνων, χωρία μοντάζ για να μπορεί ο φίλαθλος κόσμος να εξάγει ασφαλή και δίκαια συμπεράσματα.

Πιστεύουμε ότι δεν θα έχετε καμία αντίρρηση προς τούτο.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων».

Θέση για τα εν λόγω συμβάντα, πάντως, πήρε ο σύνδεσμος φιλάθλων του Εσπέρου Λαμίας μέσω Facebook. Οι φίλοι της ομάδας της Φθιώτιδας έσπευσαν να υπερασπιστούν τον Κώστα Κουτσογιάννη, ο οποίος αγωνίστηκε παλιότερα με την φανέλα της, αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι είναι «υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχη».

Αναλυτικά«Με αφορμή ένα θέμα που έχει απασχολήσει πρόσφατα αρκετά τους ανθρώπους του τοπικού μπάσκετ και όχι μόνο θα θέλαμε να ενημερώσουμε όλους τους σχετικούς και άσχετους που τοποθετούνται επί του θέματος πως ο Κώστας Κουτσογιάννης αποτελεί επί πολλά χρόνια ένα υπόδειγμα αθλητή και οικογενειάρχη τιμώντας με την παρουσία του και την ομάδα μας. Είναι άδικο για μια πιθανόν άτυχη στιγμή του να κρίνετε και να χαρακτηρίζετε διαγράφοντας στα μάτια κάποιων την μεγάλη προσφορά του όλα αυτά τα χρόνια στα γήπεδα».

Photo Credits: Eviabasket.gr



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ