28.5 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συνεχίζεται ο κατήφορος για τον Μπένετ

Ο Άντονι Μπένετ αναδείχθηκε την περσινή σεζόν πρωταθλητής Ευρώπης με την φανέλα της Φενέρμπαχτσε, όταν η ομάδα του Ζέλικο Ομπράνοτβιτς νίκησε στην Πόλη τον Ολυμπιακό με 80-64, αλλά η προσφορά του 24χρονου Καναδού πάουερ φόργουορντ στην Τούρκικη ομάδα ήταν μηδαμινή, ώστε αν και είχε υπογράψει συμβόλαιο για 1+1 χρόνια στις 13 Ιανουαρίου του 2017, έμεινε ελεύθερος στις 25 Μαϊού του ίδιου έτους, χάνοντας και την ευκαιρία να δει την καριέρα του να παίρνει την ανιούσα στην Ευρώπη.

Και όμως ο Μπένετ, ο οποίος το 2013 επιλέχθηκε από τους Καβαλίερς στο Νο1 του ντράφτ, θεωρείται μια από τις χειρότερες επιλογές όλων των εποχών του θεσμού, με την καριέρα του να παίρνει συνεχώς την κατιούσα, με το όνειρο του NBA να δείχνει να έχει σβήσει προς το παρών.

Έτσι, αν και συμφώνησε αρχικά με το Φοίνιξ, οι «Ήλιοι» τον έστειλαν στους Northern Arizona Suns και στην G League όπου σε 14 παιχνίδια είχε 11,7 πόντος και 5,5 ριμπάουντ. Έτσι η ομάδα στην οποία αγωνιζόνταν τον έστειλε στους Maine Red Claws δίνοντας και μια τρίτη επιλογή στο ντράφτ του 2018.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ