27.6 C
Athens
Σάββατο, 25 Μαΐου, 2024

Συνεχίζεται η περιπέτεια του Άρη…

Το «σήριαλ» της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Άρης από τον Νίκο Λάσκαρη συνεχίζεται, με τον Ερασιτέχνη να ανακοινώνει εκ νέου την αναβολή της Γενικής Συνέλευσης.

Η υπόθεση της μεταβίβασης των μετοχών της ΚΑΕ Άρης από τον Νίκο Λάσκαρη σε ομάδα επιχειρηματιών που έχει εκφράσει ενδιαφέρον για την ομάδα, φαίνεται πως θα τελειώσει... με τον πιο απλό τρόπο. Κι αυτό, γιατί η Έκτακτη Γενική Συνέλευση που αναμενόταν να συνεχιστεί αύριο (28/2), οδηγείται σε νέα αναβολή, με τον Ερασιτέχνη να τονίζει στην ανακοίνωσή τους πως δεν έχει ακόμη στα χέρια του τα απαραίτητα νομιμοποιητικά έγγραφα για τη συμμετοχή του μεγαλομετόχου των «κιτρίνων» σε αυτήν, όπως και στη διαδικασία της μεταβίβασης.

Αναλυτικά:

«Ευρισκόμενοι σε αναμονή, χωρίς αποτέλεσμα, της αποστολής νομιμοποιητικών εγγράφων για την συμμετοχή του μεγαλομετόχου σε Γ.Σ. των μετόχων της ΚΑΕ ΑΡΗΣ και την διαδικασία μεταβίβασης των μετοχών, αποφασίζεται η αναβολή της συνέχισης της διακοπείσας Έκτακτης Γενικής Συνέλευσης των Μελών του ΑΣ ΑΡΗΣ η οποία έιχε ανακοινωθεί για την 28η Φεβρουαρίου 2018 και κατά την οποία θα λαμβάνονταν οι τελικές αποφάσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ