22.1 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζεται η παράδοση με Αγραφιώτη στον Φίλιππο

Ακόμη μια μεταγραφή πρόσθεσε στο δυναμικό του ο Φίλιππος Βέροιας, ο οποίος απέκτησε τον Βασίλη Αγραφιώτη.

0 22χρονος γκαρντ έχει στενούς δεσμούς με την ομάδα της Ημαθίας, καθώς την δεκαετία του '80 αγωνίστηκε σε αυτή ο συνονόματος πατέρας του.

Αναλυτικά :

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης του ΑΠΣ Φίλιππος Βέροιας με χαρά ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον Βασίλη Αγραφιώτη. Ο 22χρονος (10/9/98) PG/SG έχει ύψος 1.93, έκανε τα πρώτα του μπασκετικά βήματα στα τμήματα υποδομής της ΧΑΝΘ και έχει αγωνιστεί σε Γ΄ και Β΄ Εθνική με τις ομάδες του Αστέρα Σίνδου, του Απόλλωνα Καλαμαριάς και του Αίαντα Ευόσμου.

Το νέο απόκτημα της ομάδας μας ακολουθεί τα χνάρια του συνονόματου πατέρα του, παλιάς δόξας του ελληνικού μπάσκετ με διεθνείς συμμετοχές στις Εθνικές Εφήβων και Παίδων, ο οποίος αγωνίστηκε στο ΦΙΛΙΠΠΟ Βέροιας τη δεκαετία του ΄80.

Χαιρόμαστε ιδιαιτέρως που η παράδοση της οικογένειας Αγραφιώτη συνεχίζεται στην ομάδας μας, καλωσορίζουμε τον Βασίλη στην πόλη της Βέροιας, του ευχόμαστε να είναι υγιής, να χαρεί το μπάσκετ και να ικανοποιήσει, μέσω των επιτυχιών της ομάδας μας, τις προσωπικές του φιλοδοξίες».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ