20.1 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει Mακάμπι ο Ντόρσεϊ

Κάτοικος Τελ Αβίβ θα συνεχίσει να είναι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ, καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του με τη Μακάμπι, σύμφωνα με ισραηλινά ΜΜΕ.

Ο 24χρονος γκαρντ, ο οποίος πήγε πέρυσι στο Ισραήλ μετά τη θητεία του στο ΝΒΑ και την G-League, αποφάσισε να επεκτείνει τη συνεργασία του με την «ομάδα του λαού» για άλλα δύο χρόνια. Ο Έλληνας διεθνής είχε υπογράψει το περσινό καλοκαίρι για 1+1 χρόνο, με το Γιάννη Σφαιρόπουλο και τους διοικούντες τη Μακάμπι Τελ Αβίβ να προχωρούν στην ανανέωση της συνεργασίας τους μαζί τους μετά τη θετική παρουσία του φέτος, έχοντας κατά μέσο όρο 12,6π., 4,2 ριμπάουντ, 3,7 ασίστ και 1,1 κλεψίματα σε 24.6’ σε δεκαεφτά ματς στη Winner League και 9,9π., 2,4 ριμπάουντ, 1,5 ασίστ και 1 κλέψιμο σε 38.5’ σε 28 παιχνίδια στην Ευρωλίγκα.

Ο Τάιλερ Ντόρσεϊ έχει ήδη επιστρέψει στο Ισραήλ, από τις ΗΠΑ όπου βρέθηκε στο διάστημα της διακοπής εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, προκειμένου να επαναρχίσει προπονήσεις για να είναι έτοιμος στην επανεκκίνηση των αγωνιστικών υποχρεώσεων της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ