17.4 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει ως πρόεδρος στον Απόλλωνα ο Αθανασίου, πρώτος σε ψήφους ο Μαρλαφέκας

Ολοκληρώθηκε η εκλογική διαδικασία στον Απόλλωνα Πατρών, ο οποίος περνάει στην επόμενη του ημέρα, όντας έτοιμος να προχωρήσει στην ενίσχυση του.

Όπως αναφέρει το «westbasket.gr» πρώτος σε ψήφος ήταν ο Κώστας Μαρλαφέκας και ακολούθησε ο Φίλιππος Καμίσης, ενώ ελάχιστα πιο πίσω ο Γιώργος Αθανασίου, ο οποίος όπως παρέμεινε στον προεδρικό θώκο.

Σε ρεπορτάζ του «pelop.gr» αναφέρεται ότι αντιπρόεδρος ανέλαβε ο Κώστας Μαρλαφέκας, ενώ αναφορικά οι άλλες θέσεις του προεδρείου είναι :

Γενικός γραμματέας: Θόδωρος Θανασούλιας, ταμίας: Ηλίας Γεωργίου. Εφορος μπάσκετ θα είναι ο Φώτης Κατσαϊτης., έφορος υλικού ο Ανδρέας Κάπελας και έφορος βόλεϊ ο Κώστας Μπρούμας. Μέλη στο ΔΣ είναι οι Φίλιππος Καμίσης Βασίλης Βλασταράς, Φώτης Κατσαϊτης, Νίκος Παπανικολάου, Γιώργος Ροκανάς, Ηλίας Χριστόπουλος, Βασίλης Γιαννόπουλος, Γιώργος Κάτσενος, Γιάννης Γιαννακόπουλος, Κώστας Τσανταρλιώτης, Νίκος Καρούμπαλος. Στην Απολλωνιάδα πρόεδρος παρέμεινε ο Γιάννης Κοσμάτος. Οι άλλες θέσεις του προεδρείου: Αντιπρόεδρος: Νίκος Μπινιέρης, γενικός γραμματέας: Ανδρέας Κάπελας, ταμίας: Βασιλική Μπουντοπούλου. Μέλη του ΔΣ είναι οι Νίκος Μούσιος, Γιώργος Κούκος, Φώτης Τσιούρης, Μάκης Κουλούρης, Αναστασία Φρεμεντίτη



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ