20.5 C
Athens
Κυριακή, 6 Οκτωβρίου, 2024

Συνεχίζει… ως «Πολεμιστής» ο Ντουράντ! (vid)

Μπορεί οι Τελικοί του ΝΒΑ να μην τελείωσαν ακόμη, αλλά ο Κέβιν Ντουράντ έχει ήδη πάρει την απόφασή του και θα μείνει στους Ουόριορς.

Οι Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς φαίνονταν έτοιμοι να «χτίσουν» μία... αυτοκρατορία με την απόκτηση του Κέβιν Ντουράντ το καλοκαίρι του 2016 και οι επιδιώξεις τους επιβεβαιώνονται. Μετά τον περσινό τίτλο, φέτος φαίνεται πως θα υπάρξει... back to back κόντρα στους Κλίβελαντ Καβαλίερς, αφού μετά το 3-0 στο Οχάιο φαντάζει σχεδόν απίθανο να χαθεί ο τίτλος. Ο «KD», δε, ήταν απολαυστικός, με τον ίδιο να φαίνεται να έχει αποφασίσει ήδη τι θα κάνει το καλοκαίρι, που μένει ελεύθερος.

Ο 29χρονος φόργουορντ, λοιπόν, θα συνεχίσει να είναι κάτοικος Όκλαντ, διαδίδοντας πως έχει ήδη συμφωνήσει με τη διοίκηση των Ουόριορς. Η δημοσιογράφος του ESPN, Ρέιτσελ Νίκολς, επικαλέστηκε... τον ίδιο του Ντουράντ ως την πηγή της, αναφέροντας πως «μίλησα μαζί του πριν από περίπου μισή ώρα και μου είπε ότι θα υπογράψει νέο συμβόλαιο με τους Ουόριορς».

Στη συνέχεια, η Νίκολς συμπλήρωσε ότι το μόνο που απομένει να δούμε, είναι η ακριβής συμφωνία μεταξύ των δύο πλευρών, κάτι που αποτελεί από τώρα... προάγγελο συνέχειας της κυριαρχίας των «Πολεμιστών».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ