14.8 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει χωρίς Μίροτιτς – Ντέιβις η Μπαρτσελόνα

Διπλή εβδομάδα στην Ευρωλίγκα και οι ομάδες ετοιμάζονται για δύσκολες αποστολές. Για κάποιες οι αποστολές αυτές γίνονται δυσκολότερες, καθώς θα έχουν απόψε σημαντικές απουσίες, στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστικής.

Η Μπαρτσελόνα αντιμετωπίζει την Χίμκι εκτός έδρας και για μία ακόμη φορά θα παίξει χωρίς δύο από τα μεγαλύτερα ονόματά της: Τον Νίκολα Μίροτιτς (για προσωπικούς λόγους) και τον Μπράντον Ντέιβις (τραυματίας). Εκτός δράσης παραμένει ο Βίκτορ Κλαβέρ, ο οποίος έχει υποβληθεί σε επέμβαση. Από την άλλη η Χίμκι θα συνεχίζει χωρίς τους Τίμα - Γερέμπκο.

Ο Ολυμπιακός ταξίδεψε στο Ισραήλ με αρκετά προβλήματα. Τελικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας θα έχει στη διάθεσή του τον Σακίελ ΜακΚίσικ, αλλά όχι και τους Παπανικολάου, Κόνιαρη, Χάρισον. Από την Μακάμπι θα απουσιάσει ο Σάντι Κοέν, ο οποίος βρέθηκε θετικός σε κορονοϊό. Εξαιρετικά αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Οθέλο Χάντερ, ο οποίος είχε τραυματιστεί στο μάτι.

Αρκετά είναι τα προβλήματα για την Άλμπα Βερολίνου, η οποία επισκέπτεται την Κωνσταντινούπολη για τον αγώνα με την Αναντόλου Έφες. Γκιφάι και Μπρέντεκε θα απουσιάζουν, ενώ ένα μεγάλο ερωτηματικό βρίσκεται δίπλα στα ονόματα των Σίβα, Έρικσον και Σίκμα! Η Έφες θα δώσει έναν ακόμη αγώνα χωρίς τον Τίμπορ Πλάις, ενώ αμφίβολη είναι η παρουσία του Κρούνοσλαβ Σίμον.

Με τη σημαντική απουσία του Μπόγιαν Ντούμπλιεβιτς, αλλά και αυτή του Βάνια Μαρίνκοβιτς, και οι δύο τραυματίες, θα παραταχθεί η Βαλένθια απέναντι στην Αρμάνι Μιλάνο. Οι Ιταλοί έχουν τα δικά τους προβλήματα με τους τραυματισμούς των Σαβόν Σιλντς και Βλάντιμιρ Μίτσοφ.

Λιγότερα τα προβλήματα στο Φενέρμπαχτσε - Μπασκόνια, όπου από τους γηπεδούχους είναι αμφίβολος ο Άλεξ Πέρεθ. Ερωτηματικό παραμένει και τι θα γίνει με τα νέα τεστ στα οποία θα έπρεπε να υποβληθεί η ομάδα, αφού ένα μέλος, χωρίς να διευκρινιστεί αν είναι παίκτης και ποιος, βρέθηκε χθες θετικός σε κορονοϊό.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ