21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει χωρίς Λύμουρα

Το βλέμμα του στα Μελίσσια έχει στρέψει ο ΠΑΟΚ, τα οποία θα υποδεχθεί στο κλειστό της Πυλαίας στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Α1 Γυναικών.

Οι Θεσσαλονικιές θα υποδεχθούν τον ΚΑΟΜ την Κυριακή (08/03, 14.00) στο «PAOK Sports Arena» με στόχο την επιστροφή τους στα νικηφόρα αποτελέσματα μετά το ατυχές αποτέλεσμα στον Άγιο Δημήτριο, με την ήττα τους από τον Κρόνο. Ο Βασίλης Μασλαρινός έχει ήδη αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για το ματς, με τη Λολίτα Λύμουρα να μη βρίσκεται στη διάθεσή του λόγω του τραυματισμού της στη μέση. Η 34χρονη γκαρντ επέστρεψε την Τετάρτη (05/03) στην πόλη, προκειμένου να δουλέψει δίπλα στην ομάδα, με σκοπό την όσο το δυνατόν πιο άμεση επάνοδό της στους αγωνιστικούς χώρους.

Ο νεοαποκτηθείσα Ιμάνα Ουάτκινς, από την πλευρά της, βρίσκεται ακόμα σε φάση προσαρμογής. Έδειξε, πάντως, καλά στοιχεία στο ντεμπούτο της, ασχέτως αποτελέσματος. Η Αμερικανίδα γκαρντ είχε κόντρα στον Κρόνο 17π. με 2/2 βολές, 0/6 δίποντα και 5/10 τρίποντα, δύο ριμπάουντ, ενώ υπέπεσε και σε τέσσερα λάθη, σε 24.29’.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ