17.1 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει το «παιδομάζωμα»… με Σαββίδη ο Αίας

Ο Αίας Ευόσμου έχει αποδείξει έμπρακτα τη στήριξή του σε ταλαντούχους αθλητές, με την ομάδα του Φοίβου Γυμνόπουλου να αποκτά αυτή την φορά τον Πέτρο Σαββίδη, ετοιμαζόμενη να είναι και πάλι ανταγωνιστική στην επόμενη Γ' Εθνική, διαθέτοντας το δικό της ξεχωριστό στυλ.

Αναλυτικά, η σχετική ανακοίνωση:

«Η ομαδα μας καλωσορίζει τον 20χρονο guard ύψους 2.02 ΣΑΒΒΙΔΗ ΠΕΤΡΟ ο οποίος αποτέλεσε έναν απο τους πρώτους στόχους του προπονητή μας Φοίβου Γυμνοπουλου.

Τις χρονιές 2013-16 αγωνιζόταν στον Αρη Θεσσαλονίκης έπειτα στην Α2 εθνική κατηγορία με την ομαδα της Καβάλας κ τελευταια ομαδα του η Ασπίδα Ξάνθης Β εθνική.

Καλη χρονια με υγεια ΠΕΤΡΟ!!!!Δηλωσεις Πέτρου Σαββιδη :

Ειμαι χαρούμενος πού θα αγωνιστώ σε ένα ιστορικό σωματείο που εχει αναδείξει μεγαλους αθλητές. Ενώ είχα προτάσεις απο μεγαλύτερη κατηγορία θεώρησα το προγράμμα του προπονητή (πιςτη στους νέους αθλητές) κ την δουλεια που γινεται στον ΑΙΑ οτι είναι τα στοιχεία τα οποία θα με βοηθήσουν να εκπληρώσω τους στόχους κ τα όνειρα που εχω για το μπασκετ. Ευχάριστω τον ΑΙΑ κ τον προπονητή Φοιβο Γυμνοπουλο μέσα από την δουλειά μου κ την προσήλωση μου ελπίζω να βοηθήσω την ομαδα».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ