18.9 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει τη μεγάλη “πτήση” ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ πέτυχε μία μεγάλη νίκη  επικρατώντας επί της Κύμης με 78-60 , σε ένα παιχνίδι που στο μεγαλύτερο μέρος του ήταν αρκετά ισορροπημένο για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ ωστόσο να καταφέρνει πάντα να ξεφεύγει και να αυξάνει τη διαφορά του.

To πρώτο δεκάλεπτο ήταν εξαιρετικά ισορροπημένο, με καμία από τις δύο ομάδες να μπορεί να ξεφύγει. Το σκορ άνοιξε η Κύμη με εύστοχο σουτ δύο πόντων του Χόρτον, ο ΠΑΟΚ ωστόσο απάντησε σύντομα με ένα επιβλητικό 6-0. Η διαφορά μειώθηκε ξανά με ένα επιθετικό κρεσέντο της Κύμης, με την περίοδο να κλείνει με σκορ 21-17 υπέρ του Δικεφάλου.

Με την έναρξη της δεύτερης περιόδου, οι "ασπρόμαυροι" μπήκαν αποφασιστικά και πάτησαν "γκάζι" φτάνοντας τη διαφορά στο +9 με εντυπωσιακό κάρφωμα από τον Λίνο Χρυσικόπουλο (26-17, 12'). Παρόλα αυτά, ο ΠΑΟΚ δεν κατάφερε να αυξήσει παραπάνω τη διαφορά του, με τις δύο ομάδες να πηγαίνουν στα αποδυτήρια με σκορ 36-29, που διαμορφώθηκε από κάρφωμα του Χόρτον 7 δεύτερα πριν από τη λήξη του ημιχρόνου.

Τρίτο δεκάλεπτο και ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να διατηρήσει μία σταθερή διαφορά από την Κύμη. Φτάνοντας μάλιστα στο +10 και πάλι με τον Λίνο Χρυσικόπουλο (42-32, 22'). Η Κύμη προσπαθούσε διαρκώς να "μαζεύει" τις διαφορές, ο ΠΑΟΚ όμως έβρισκε πάντα τον τρόπο να ξεφεύγει. Ο "Δικέφαλος" κατάφερε να εκτοξεύσει τη διαφορά στο +16, κλείνοντας την περίοδο με 57-41.

Στο τέταρτο δεκάλεπτο οι "ασπρόμαυροι" προσπάθησαν να διατηρήσουν την διαφορά του τρίτου δεκαλέπτου, η οποία μάλιστα αυξήθηκε ακόμη περισσότερο, φτάνοντας ως το +18. Το τελικό 78-60 έγραψε ο Λίνος Χρυσικόπουλος με δύο εύστοχες βολές, 8" πριν τη λήξη του αγώνα. 

Η "ΚΑΥΤΗ" ΔΙΑΔΑ:

Σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο, ο ΠΑΟΚ κατάφερε να ξεχωρίσει κυρίως μέσα από δύο παίκτες κλειδιά. Ο λόγος για τον Βαγγέλη Μαργαρίτη και τον Μιλένκο Τέπιτς. Ο αρχηγός του ΠΑΟΚ πέτυχε 14 πόντους, ενώ παράλληλα είχε 6 ριμπάουντ και 3 ασίστ. Από την άλλη, ο Σέρβος γκαρντ, "μέτρησε" 12 πόντους και 5 ριμπάουντ.

ΣΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ:

Εντυπωσιακό ήταν το γεγονός πως ο ΠΑΟΚ, πήρε μεγάλος μέρος των πόντων του από τον πάγκο. Συγκεκριμένα, ο Βαγγέλης Μαργαρίτης, αποτέλεσε μεγάλη ενίσχυση για τον "Δικέφαλο", σκοράροντας 14 πόντους.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ

Δεκάλεπτα: 21-17, 36-29, 57-41, 78-60

Photo Credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ