26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεχίζει στην Μπάγερν ο Ράντονιτς

Στην Μπάγερν Μονάχου θα συνεχίσει για τουλάχιστον ένα χρόνο ακόμα ο Ντέγιαν Ράντονιτς, μετά την επέκταση του συμβολαίου του έως το 2020.

O 49χρονος τεχνικός και οι διοικούντες τους Βαυαρούς προχώρησαν στην ανανέωση της συνεργασίας τους για ακόμα μία αγωνιστική περίοδο, με το Μαυροβούνιο προπονητή να εκφράζει την ικανοποίησή του για την παραμονή του: «Η σταθερότητα είναι πολύ σημαντική στο μπάσκετ, ειδικά για ένα νέο σύλλογο στην Ευρωλίγκα. Είμαι πολύ ικανοποιημένος για την εμπιστοσύνη της Μπάγερν Μονάχου στο πρόσωπό μου. Νιώθω καλά εδώ».

Ο Ντέγιαν Ράντοβιτς ανέλαβε την ομάδα πέρυσι τον Απρίλιο, παίρνοντας τη… σκυτάλη από το Σάσα Τζόρτζεβιτς. Κατέκτησε τον τίτλο στο γερμανικό πρωτάθλημα πέρυσι και στην Ευρωλίγκα, φέτος, έχασε στην ισοβαθμία την πρόκριση στα πλέι οφ, έχοντας ρεκόρ 14-16. Εντός συνόρων, η Μπάγερν Μονάχου τερμάτισε πρώτη στην κανονική περίοδο με μόλις τρεις ήττες και βρίσκεται εν αναμονή της έναρξης των πλέι οφ. Ο Μαυροβούνιος ξεκίνησε την προπονητική του καριέρα το 2005 από την Μπούντουσνοστ και, πριν από το γερμανικό συγκρότημα, βρέθηκε στον πάγκο της Μοντεγκρανάρο και του Ερυθρού Αστέρα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ