17.4 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει ο Ουκπέμπορ στην ΑΕΚ, παρελθόν ο Ζαρκαδούλας

Ο Φέιβορ Ουκπέμπορ θα συνεχίσει και τη νέα σεζόν στην ΑΕΚ καθώς ανανέωσε το συμβόλαιό του, αντίθετα με τον Βασίλη Ζαρκαδούλα ο οποίος αποχωρεί.

Ο Ουκπέμπορ είναι 16 ετών και θεωρείται πολύ μεγάλο ταλέντο, ενώ ο Ζαρκαδούλας ήταν αρχηγός Παίδων κι Εφήβων της Ένωσης.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τον Ουκπέμπορ:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει, ότι ο αθλητής Φέιβορ Ουκπέμπορ (16 χρ., 1μ.90) υπέγραψε σήμερα (08/08) την ανανέωση της συνεργασίας του με την ΑΕΚ για ακόμη μία αγωνιστική περίοδο.

Ο Φέιβορ υπήρξε εκ των πρωταγωνιστών της Ομάδας Παίδων της ΑΕΚ, την αγωνιστική περίοδο 2018-2019, και εξ εκείνων, που με συνέπεια υποστηρίζουν το εκπαιδευτικό Πρόγραμμα της ΑΕΚ BC ΑCADEMY – DRAGAN SAKOTA».

Η ανακοίνωση για τον Ζαρκαδούλα:

«Η ΑΕΚ ΒC ανακοινώνει την «κοινή συναινέσει» λύση της συνεργασίας της με τον αθλητή Βασίλη Ζαρκαδούλα (18 χρ., 1μ.95)

Ο Αιτωλοακαρνάνας γκαρντ υπήρξε αρχηγός των Ομάδων Παίδων-Εφήβων, και ο παλαιότερος εξ όλων στην «κιτρινόμαυρη» οικογένεια, αφού συμμετείχε επί σειρά ετών σε όλα τα κλιμάκια των Τμημάτων Υποδομής και της Ακαδημίας της ΑΕΚ.

Η ΑΕΚ BC και η Γενική Διεύθυνση της ΑΕΚ BC ACADEMY – DRAGAN SAKOTA αισθάνονται την ανάγκη να συγχαρούν τον αθλητή για το ήθος και τη συνέπεια και του εύχονται από καρδιάς κάθε επιτυχία στον επόμενο σταθμό της καριέρας του».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ