24.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Συνεχίζει ο Μίλσαπ, αντίο του Ρόντο

Δύο από τα πρόσωπα που απασχολούν το μεταγραφικό παζάρι στο ΝΒΑ πήραν τις αποφάσεις τους. Ο Ραζόν Ρόντο άφησε τους Λέικερς και είπε το "ναι" στους Ατλάντα Χοκς, ενώ ο Πολ Μίλσαπ αποφάσισε να παραμείνει στους Ντένβερ Νάγκετς.

Ο Ρόντο αρνήθηκε την ανανέωση του συμβολαίου του με τους Λέικερς κι έτσι βρέθηκε ελεύθερος να διαπραγματεύεται τη μεταγραφή του. Το νέο συμβόλαιο με τους Ατλάντα Χοκς είναι διετές και θα τον κάνει πλουσιότερο κατά 15 εκατομμύρια δολάρια. Ο Ρόντο είπε το δικό του "ευχαριστώ" στους Λέικερς, στην ομάδα, στην Τζίνι (Μπας) και τον Ρομπ (Πελίνκα) που του έδωσαν την ευκαιρία να αγωνιστεί "σε αυτόν τον εκπληκτικό οργανισμό" για να συνεχίσει: "Ο επαγγελματισμός και η υποστήριξη από τον Φρανκ (σ.σ.: Βόγκελ), το προπονητικό επιτελείο και όλους όσους συνεργαστήκαμε είναι κάτι για το οποίο θα είμαι ευγνώμων. Με τους δικούς μου, υπάρχει μία απίθανη αδελφότητα που μόνο εμείς τη γνωρίζουμε. Στον κόσμο... Σας ευχαριστώ που με καλωσορίσατε με ανοικτά τα χέρια  και από την πρώτη ημέρα μου δείξατε αγάπη. Το να είμαι μέλος του #LakeShow είναι κάτι ξεχωριστό και είμαι περήφανος που σας το ανταπέδωσα". Λίγο αργότερα πόσταρε στον λογαριασμό του στο intagram την πρώτη του φωτογραφία από την Ατλάντα: Μια τοιχογραφία του Τζον Λιούις, ο οποίος ήταν ηγέτης του φοιτητικού κινήματος κατά της βίας τη δεκαετία του '60 παλεύοντας για την ισότητα και την κατάργηση των διακρίσεων.

Ο Πολ Μίλσαπ δεν είχε να σκεφτεί και πολλά, αφού ήθελε να μείνει στους Ντένβερ Νάγκετς. Υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο που θα του αποφέρει 10 εκατομμύρια δολάρια. Πέρυσι είχε μέσο όρο 11.6 πόντους και 5.7 ριμπάουντ μέσο όρο.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ