23.8 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεχίζει με 14 παίκτες η Ελλάδα

Χωρίς τους Βαγγέλη Μάντζαρη και Κώστα Αντετοκούνμπο θα συνεχιστεί η προετοιμασία της Εθνικής Ελλάδας Ανδρών, εν όψει του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019.

Με μείον δύο παίκτες θα συνεχίσει την πορεία της μέχρι την Κίνα το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα, καθώς οι δύο παίκτες «κόπηκαν» από το Θανάση Σκουρτόπουλο μετά το τέλος της προπόνησης της Πέμπτης (15/08). Αμφότεροι άκουσαν τις ευχαριστίες του ομοσπονδιακού τεχνικού για τη μέχρι τώρα παρουσία τους και την ουσιαστική συνεισφορά τους στη δουλειά που έχει γίνει και αποχαιρέτισαν τη «γαλανόλευκη».

Οι αποχωρήσεις έγιναν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή, αφού η ομάδα οδεύει προς τη διαμόρφωση του τελικού ρόστερ και στο τουρνουά «Ακρόπολις-Eurobank», στο ΟΑΚΑ, θα γίνουν οι δοκιμές που θα οδηγήσουν στη δωδεκάδα που θα ταξιδέψει στην ασιατική χώρα, για το μεγάλο φετινό «ραντεβού» (31/08-15/09). Θυμίζουμε πως η Ελλάδα θα παίξει, κατά σειρά, στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων με την Ιταλία (16/08, 20.30), την Τουρκία (17/08, 20.30) και τη Σερβία (18/08, 20.30).

Οι δεκατέσσερις Έλληνες διεθνείς που συνεχίζουν είναι οι Γιαννούλης Λαρεντζάκης, Αντώνης Κόνιαρης, Γιάννης Αθηναίου, Νικ Καλάθης, Γιάννης Μπουρούσης, Κώστας Σλούκας, Γιώργος Παπαγιάννης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Παναγιώτης Βασιλόπουλος, Γιάννης Αντετοκούνμπο, Θανάσης Αντετοκούνμπο και Ντίνος Μήτογλου. Η Εθνική μας έχει κληρωθεί στο ΣΤ’ Όμιλο, που θα γίνει στην πόλη Φοσάν, και στο πλαίσιο της πρώτης φάσης θα τεθεί αντιμέτωπη με τη Βραζιλία, το Μαυροβούνιο και τη Νέα Ζηλανδία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ