17.3 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει με Παπανικολόπουλο

Ο Ηλίας Ζούρος αποτελεί παρελθόν για το Περιστέρι και το μόνο που μένει για να τερματιστεί η συνεργασία των δύο πλευρών είναι να διευθετηθεί το οικονομικό σκέλος του "διαζυγίου". Ο Έλληνας τεχνικός δεν πήγε στην προπόνηση της Τρίτης, με την επίσημη αιτιολογία από την διοίκηση να είναι ότι τέθηκε σε υποχρεωτική άδεια, την οποία έκανε ο μέχρι πρότινος συνεργάτης του, Νίκος Παπανικολόπουλος. 

Αυτός θα είναι κατά πάσα πιθανότητα ο αντικαταστάτης του Ζούρου, καθώς στο Περιστέρι δεν δείχνουν διάθεση να ψάξουν για προπονητή τώρα που οι επιλογές είναι έτσι κι αλλιώς περιορισμένες. Άλλωστε εκτιμούν ιδιαίτερα τις ικανότητες του Παπανικολόπουλου και μάλιστα το προηγούμενο καλοκαίρι είχε τεθεί επί τάπητος η από τότε ανάθεση της ομάδας, όμως, στο τέλος προτιμήθηκε ένας έμπειρος προπονητής για την επόμενη ημέρα μιας πετυχημένης χρονιάς.

Θα αναζητηθεί πάντως κάποιος άλλος προπονητής για βοηθός του, δεδομένου ότι μαζί με τον Ζούρο φεύγει, όπως όλα δείχνουν, και ο Σάββας Καμπερίδης. Ηδη ακούγεται έντονα το όνομα του Γιάννη Καλαμπόκη, ο οποίος προϋπήρξε πρόσφατα στην ομάδα, πριν κάνει το βήμα για το εξωτερικό και την Κίνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ