18.9 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει με Διαβολεμένου ο Παναθλητικός

Η Βιβή Διαβολεμένου ανανέωσε τη συνεργασία της με τον Παναθλητικό και θα τον καθοδηγήσει και την καινούρια σεζόν, στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών.

Στο πλευρό της θα συνεχίσει να βρίσκεται η Ελένα Γιαννάτση, η οποία αναλαμβάνει παράλληλα και τις Παγκορασίδες. Το συγκρότημα των Συκεών ανακοίνωσε και τους προπονητές των υπόλοιπων αγωνιστικών τμημάτων του.

Η ανακοίνωση: «Coaches Alert! Ο Παναθλητικός Συκεών ανακοινώνει το τεχνικό επιτελείο για τη σεζόν 2019-2020. Στην γυναικεία ομάδα παραμένει το πετυχημένο δίδυμο των Διαβολεμένου-Γιαννάτση! Μάλιστα η ανανέωση της αρχιπροπονήτριας του συλλόγου Βιβής Διαβολεμένου γίνεται ανήμερα της ονομαστικής της εορτής και όλη η οικογένεια του Παναθλητικού της εύχεται ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!

Στο τμήμα νεανίδων ο σύλλογος καλωσορίζει τον Θωμά Λαζάρου, ο οποίος έχει πολυετή πετυχημένη παρουσία σε αναπτυξιακά τμήματα αγοριών και κοριτσιών. Στο τμήμα κορασίδων συνεχίζει με επιτυχία ο Κωνσταντίνος Μακρής, ενώ τεχνικός σύμβουλος αναλαμβάνει η Βιβή Διαβολεμένου, σε μια χρόνια όπου οι προσδοκίες είναι πολύ υψηλές! Το τμήμα παγκορασίδων θα καθοδηγεί η Ελεάνα Γιαννάτση μετά και την εξαιρετική 3ετή της παρουσία στο τμήμα μίνι κοριτσιών. Ως προπονητής παίδων και παμπαίδων του συλλόγου συνεχίζει ο Νίκος Σαριδάκης.

Υπεύθυνος όλου του προγράμματος strength & conditioning παραμένει ο Δάνης Αρνίδης, ενώ επεκτείνεται η πολύ πετυχημένη συνεργασία με το Alliance Fitness Center! Σύντομα θα ανακοινωθεί και το προπονητικό επιτελείο των προπονητών μίνι και λοιπών ακαδημιών του συλλόγου! GOOD LUCK».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ