19.2 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Συνεχίζει Λαύριο ο Μουράτος

Στο Λαύριο θα συνεχίσει και την καινούρια σεζόν, δεύτερη διαδοχική, ο Βασίλης Μουράτος μετά την ανανέωση της συνεργασίας του με την «κυανοκίτρινη» ΚΑΕ.

Ο 22άχρονος γκαρντ και οι διοικούντες το συγκρότημα της Λαυρεωτικής έδωσαν τα χέρια για την επέκταση της συνεργασίας τους και τη νέα αγωνιστική περίοδο κι έτσι θα εξακολουθήσουν να πορεύονται χέρι-χέρι.

Η ανακοίνωση: «Η ΚΑΕ Λαύριο-Megabolt ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βασίλη Μουράτο για τη σεζόν 2020-2021. Ο Βασίλης αποφάσισε να μείνει στην ομάδα της καρδιάς του "κλείνοντας τα αυτιά του" στις προτάσεις που είχε και έτσι, ένα-ένα τα "κομμάτια του παζλ" αρχίζουν να μπαίνουν στη θέση τους.

Ο Βασίλης Μουράτος την περσινή σεζόν είχε κατά μέσο όρο σε 20 αγώνες: 6.8 πόντους, 3 ριμπάουντ, 2.9 ασίστ και 0.9 κλεψίματα. Η διοίκηση και το προπονητικό team της ΚΑΕ Λαύριο-Megabolt συνεχίζουν μεθοδικά την υλοποίηση του μεταγραφικού σχεδιασμού και τη δημιουργία ομάδας με γερές βάσεις, ώστε να κάνουμε τον κόσμο μας χαρούμενο και περήφανο. Δεν αρχίζουμε… Συνεχίζουμε!».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ