24.3 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Συνεχίζει έως το 2021 ο Τζόρτζεβιτς

Δεν το… κουνάει από την Εθνική Σερβίας ο Σάσα Τζόρτζεβιτς, ο οποίος θα παραμείνει στο «τιμόνι» της τουλάχιστον μέχρι και το 2021 και το 41ο Ευρωμπάσκετ.

Ο 50χρονος τεχνικός γνωστοποίησε πως θα εξακολουθήσει να βρίσκεται στον πάγκο του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος της χώρας του για τουλάχιστον άλλη μία τετραετία, καθοδηγώντας τους «Πλάβι» στις προσεχείς υποχρεώσεις τους, αρχής γενομένης από τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου 2019, τη στιγμή που ακολουθεί και το Ολυμπιακό Τουρνουά του 2020 στο Τόκιο, εφόσον η ομάδα εξασφαλίσει τη συμμετοχή της.

Ο Σάσα Τζόρτζεβιτς ανέλαβε τη Σερβία το 2013 και στο 40ό Ευρωμπάσκετ κατέκτησε το ασημένιο μετάλλιο, ενώ προηγήθηκαν τα ασημένια μετάλλια στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ισπανίας το 2014 και στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο Ντε Τζανέιρο το 2016. Από πέρυσι βρίσκεται, σε διασυλλογικό επίπεδο, στην Μπάγερν Μονάχου η οποία όμως δεν πρόκειται να του σταθεί εμπόδιο όσον αφορά στην παρουσία του ως ομοσπονδιακός προπονητής, παρά τις διπλές υποχρεώσεις του στο γερμανικό πρωτάθλημα και το Eurocup με τους Βαυαρούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ