22.3 C
Athens
Πέμπτη, 24 Οκτωβρίου, 2024

Συνεχάρη Κριμίλη ο Εργοτέλης

Η Ιωάννα Κριμίλη θα συνδυάσει σπουδές και μπάσκετ στις ΗΠΑ και ο Εργοτέλης τη συνεχάρη για την εξασφάλιση υποτροφίας από το πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο.

H 17χρονη γκαρντ, που αγωνίζεται στον ΠΑΟΚ, θα μετακομίσει στην άλλη άκρη του Ατλαντικού για να ενταχθεί στους Ντονς και οι Κρητικοί, από τους οποίους ξεκίνησε την καριέρα της, εξέδωσαν συγχαρητήρια ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΓΣ ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ συγχαίρει την Ιωάννα Κριμίλη, για τη μεγάλη διάκρισή της να λάβει υποτροφία σπουδών από το γνωστό αμερικάνικο κολέγιο San Francisco University και το πρωτάθλημα του NCAA. Η Ιωάννα, γέννημα θρέμμα της οικογένειας του ΕΡΓΟΤΕΛΗ, εντάχθηκε από μικρή στην Ακαδημία του συλλόγου και αγωνίστηκε σε όλες τις μικρές ομάδες, φτάνοντας μέχρι αυτή των Γυναικών.

Παράλληλα ήταν μέλος όλων των εθνικών ομάδων, ενώ την περσινή χρονιά πήρε μετεγγραφή από τον ΕΡΓΟΤΕΛΗ στον ΠΑΟΚ όπου και αγωνίσθηκε στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών. Πλέον με την υποτροφία της στο San Francisco University και την παρουσία της στο πρωτάθλημα του NCAA, της ανοίγεται ο δρόμος για το WNBA. Ιωάννα, ο ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ σου εύχεται να έχεις την υγεία σου και να συνεχίζεις να κυνηγάς τα όνειρά σου. Και εις ανώτερα!».

Η ίδια, μέσω του προσωπικού λογαριασμού της στο Facebook, ανέφερε σχετικά: «Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που θα συνεχίσω την ακαδημαϊκή και μπασκετική ανάπτυξη στο πανεπιστήμιο του Σαν Φρανσίσκο. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι βοήθησαν στην πρόοδό μου. Την οικογένειά μου, τους φίλους μου και την ομάδα μου, τον ΠΑΟΚ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ