16.3 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Συνεχάρη ΕΟΚ και ΕΚΑΣΚ ο Προμηθέας Πατρών

Με τις καλύτερες εντυπώσεις, αλλά και το ασημένιο μετάλλιο στο 45ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Εφήβων, επιστρέφει από τη Χερσόνησο στην Πάτρα ο Προμηθέας.

Οι παίκτες του Ανδρέα Κεσαπίδη αναδείχθηκαν δευτεραθλητές Ελλάδας επί κρητικού εδάφους, στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος που διεξήχθη με απόλυτη επιτυχία από την Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, την Ένωση Καλαθοσφαιρικών Σωματείων Κρήτης και το Δήμο Χερσονήσου, τους οποίους οι Προμηθείς συνεχάρησαν με ανακοίνωσή τους.

Η ανακοίνωση: «Η διοίκηση του ΑΣΠ Προμηθέα εκφράζει τα θερμά της συγχαρητήρια στην Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης και την Ε.ΚΑ.Σ.Κ για την άψογη διοργάνωση της Τελικής Φάσης του 45ου Πανελληνίου Πρωταθλήματος Εφήβων, που διεξήχθη στην Χερσόνησο, στην Κρήτη. Επίσης, θα θέλαμε να συγχαρούμε και να ευχαριστήσουμε προσωπικά τον Πρόεδρο της Ε.ΚΑ.Σ.Κ. κύριο Μπάμπη Μαρκάκη, για την πολύτιμη συνδρομή του στην διεξαγωγή μιας υποδειγματικής διοργάνωσης και την ζεστή (κρητική) φιλοξενία που απόλαυσαν οι αποστολές των ομάδων, και να επαινέσουμε την ουσιαστική και σημαντική βοήθεια προς την Ε.ΚΑ.Σ.Κ του Δήμαρχου Χερσονήσου, κυρίου Γιάννη Μαστοράκη. Τέτοιες διοργανώσεις τιμούν το μπάσκετ και προωθούν το άθλημα που όλοι αγαπάμε».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ