23.7 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συνεργασία Ενώσεων… δια χειρός Χάινς (pic)

Η νεοσυσταθείσα Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκα μοιάζει να είναι ιδιαίτερα «ζωηρή» στην κινητικότητά της, με τον αντιπρόεδρο Κάιλ Χάινς να επισκέπτεται στην Νέα Υόρκη την αντίστοιχη Ένωση του ΝΒΑ και να βλέπει μια σημαντική συνεργασία να ξεκινά.

Η Ένωση Παικτών της Ευρωλίγκα ιδρύθηκε λίαν προσφάτως, αλλά η δραστηριότητά της είναι ήδη αρκετά έντονη, καταφέρνοντας ήδη να βρει... σημείο επαφής με την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Η συνεργασία με την Ένωση Παικτών του ΝΒΑ φαίνεται πως έχει ήδη ξεκινήσει, με τον Κάιλ Χάινς να επισκέπτεται τα κεντρικά τους γραφεία στην Νέα Υόρκη, να ξεναγείται και να συζητά διάφορα θέματα, στα οποία οι δύο πλευρές θα μπορούσαν μελλοντικά να βρίσκουν κοινές λύσεις.

«Πρόσφατα μπόρεσα να επισκεφθώ τα γραφεία του NBPA στην Νέα Υόρκη. Μπόρεσα να ξεναγηθώ στο κτίριο και να μάθω από πρώτο χέρι πολλές παροχές που δίνονται από την Ένωση στους παίκτες του ΝΒΑ. Είχα τη δυνατότητα να συζητήσω με την Εκτελεστική Διευθυντή, Μισέλ Ρόμπερτς, και τον Διεθυντή Διεθνών Σχέσεων, Ματέο Τζουρέτι, που μου επέτρεψαν να μάθω την φιλοσοφία του NBPA. Είχα τη δυνατότητα να μοιραστώ ιδέες και να μιλήσω για μελλοντικές συνεργασίες των δύο Ενώσεών μας. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα για εμένα, ήταν το NBPA στηρίζει απόλυτα τη δημιουργία της ELPA. Ανυπομονώ για τις πιθανές νέες συνεργασίες, ενώ εμείς παράλληλα θα μεγαλώνουμε», ήταν τα λόγια του σέντερ της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, αναφορικά με την επίσκεψή του.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ