22.8 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Συνεπείς στις… ήττες οι Νικς (vids)

Οι Νιου Γιορκ Νικς έχασαν και πάλι, αυτή τη φορά με 108-87 από τους Κλίβελαντ Καβαλίερς στο «Madison Square Garden», και υποχώρησαν στο 2-8.

Ο Κόλιν Σέξτον με 31π. και οι Κέβιν Λοβ και Τζόρνταν Κλάρκσον από 17π. έκαστος έκαναν όλη τη δουλειά για τους φιλοξενούμενους, ενώ από τους Νεοϋορκέζους ο Τζούλιους Ραντλ έκανε double double με 20π. και δεκαέξι ριμπάουντ.

https://www.youtube.com/watch?v=LusPG17nAOc

Η νέα κακή εμφάνιση των γηπεδούχων προκάλεσε το ξέσπασμα του προέδρου Στιβ Μιλς, ο οποίος τόνισε μετά το ματς: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι. Δεν περιμέναμε να βρισκόμαστε σε αυτήν τη θέση έπειτα από δέκα αγώνες. Νομίζω πως το γεγονός ότι δεν υπάρχει συνέπεια κι έχουμε μόνο κάποιες σποραδικές προσπάθειες είναι ένα θέμα. Πρέπει να είμαστε συνεπείς σε όλα, ξεκινώντας από την προσπάθειά μας. Έχουμε υπομονή και πιστεύουμε στον προπονητή μας. Πιστεύουμε σε αυτό το γκρουπ παικτών, αλλά την ίδια στιγμή -όπως έχουμε πει πολλές φορές εγώ και ο Σκοτ Πέρι (τζένεραλ μάνατζερ)- πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να είμαστε συνεπείς στην απόδοσή μας».

Εν συνεχεία, διευκρίνισε πως και ο ιδιοκτήτης, Τζέιμς Ντόλαν, πιστεύει στην ομάδα και τις ικανότητές της παρά τη μέχρι στιγμής άσχημη πορεία της στο ΝΒΑ. «Έχει το ίδιο πάθος με εμάς. Θα ήθελε, λοιπόν, να έχουμε καλύτερα αποτελέσματα. Νομίζω ότι πιστεύει σε αυτό που κάνουμε και έχει τις ίδιες απαιτήσεις με εμάς. Δεν κοιτάμε το ρεκόρ μας. Αυτό που μας ενδιαφέρει είναι η ομάδα να δείξει μεγαλύτερη συνέπεια, επειδή πιστεύουμε ότι εάν η ομάδα παίξει όπως στον αγώνα με τους Ντάλας Μάβερικς θα σημειώσει περισσότερες νίκες», κατέληξε ο Στιβ Μιλς.

https://www.youtube.com/watch?v=bVop7jCtctg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ