26 C
Athens
Δευτέρα, 20 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη και ζήτησε συγγνώμη για σεξιστικό σχόλιο στην κυρία Κάρι! (vid)

Ένας φίλος των Ράπτορς, μεθυσμένος από το «διπλό» της ομάδας του στο Όκλαντ επί των Ουόριορς, έκανε σεξιστικό σχόλιο εναντίον της συζύγου του Στεφ Κάρι, Αΐσα, με αποτέλεσμα να συλληφθεί και να ζητήσει δημόσια συγγνώμη.

Στην χώρα μας τις έχουμε συνηθίσει αυτές τις συμπεριφορές. Ρυθμικά συνθήματα εναντίον συζύγων και... μανάδων του κάθε παίκτη, απρεπείς κινήσεις οπαδών ή παραγόντων στη διάρκεια αγώνων, και όλα αυτά να αποτελούν μέρος της ημερήσιας διάταξης, με το πολύ να υπάρχει ένα... χρηματικό πρόστιμο από τον Αθλητικό Δικαστή του ΕΣΑΚΕ ή της ΕΟΚ.

Στο ΝΒΑ, όμως, δεν ισχύει το ίδιο. Αυτό αποδεικνύει μια περίπτωση φίλου των Τορόντο Ράπτορς, που εκστασιασμένος μετά την νίκη της ομάδας του στο Game 3 των τελικών με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, κάνοντας τότε το «μπρέικ», ενώ μάλλον φαίνεται να βρίσκεται υπό την επήρρεια αλκοόλ, προχώρησε σε πολύ άσχημο, σεξιστικό σχόλιο εναντίον της συζύγου του Στεφ Κάρι, Αΐσα. Ο ίδιος, αμέσως μετά, συνελήφθη από την Αστυνομία του Τορόντο και προσήχθη στο τμήμα.

Ο Τρίσταν Ουάρτεκιν, μόλις κατάλαβε το λάθος του, ζήτησε δημόσια συγγνώμη από την οικογένεια Κάρι, αλλά και την πόλη του Τορόντο. «Ήταν πολύ άσχημο αυτό, που έκανα. Θα ήθελα να έρθω να σε επαφή με την κυρία και τον κύριο Κάρι, για να τους ζητήσω συγγνώμη. Και όχι μόνο από αυτούς, αλλά και όλο το Τορόντο», ήταν η δήλωσή του, σε μια πραγματική πράξη μετάνοιας από την πλευρά του.

Πώς αντιδρούμε εδώ, λοιπόν, που θεωρούμε τέτοια περιστατικά απόλυτα φυσιολογικά; Ε, καμία σχέση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ