20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Συνελήφθη, διέφυγε και συνελήφθη ξανά ο Τζάκσον!

Μπλεξίματα με το νόμο έχει ο Τζος Τζάκσον, ο οποίος είναι πλέον αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της διαφυγής και της αντίστασης κατά της Αρχής.

O 22άχρονος γκαρντ/φόργουορντ των Φοίνιξ Σανς επιχείρησε επανειλημμένα να εισέλθει στο χώρο VIP του φεστιβάλ μουσικής «Rolling Loud», που έλαβε χώρα το βράδυ της περασμένης Παρασκευής (10/05) στο «Hard Rock Stadium» στο Μαϊάμι, ενώ δεν είχε το κατάλληλο πάσο. Αφού απέτυχε, αρκετές φορές, εν τέλει συνελήφθη από την αστυνομία, αλλά επιχείρησε να δραπετεύσει. Οι αστυνομικές Αρχές τον συνέλαβαν ξανά, λίγο αργότερα, και πλέον αντιμετωπίζει διπλή κατηγορία, σε βαθμό κακουργήματος η πρώτη και πλημμελήματος η δεύτερη.

Σύμφωνα με τον αστυνομικό Καρλ Μαντζέλι, στον παίκτη συστάθηκε να αποχωρήσει από την περιοχή των VIP, αλλά εκείνος δεν το έκανε. Όταν επιχειρήθηκε να τον συνοδεύσουν προς την έξοδο προσπάθησε να ξεφύγει, αλλά εν τέλει συνελήφθη κατά μήκος της γραμμής του φράχτη της εγκατάστασης, που τον εμπόδισε να απομακρυνθεί περισσότερο. Ο Τζος Τζάκσον αφέθηκε ελεύθερος, καταβάλλοντας εγγύηση ύψους 1.000 δολαρίων, και θα κάτσει στο εδώλιο του κατηγορουμένου στις 10 Ιουνίου. Οι «ήλιοι», από την πλευρά τους, του επέβαλαν ήδη πρόστιμο για παραβίαση των κανονισμών της ομάδας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ