16.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Συνειδητοποιημένοι, αλλά και αισιόδοξοι στην Κύμη (pics)

Με πολλά νέα πρόσωπα φέτος η Κύμη, παραχώρησε την καθιερωμένη Media Day της πριν από την έναρξη της νέας Stoiximan.gr Basket League.

Ο Γιάννης Καστρίτης και οι παίκτες του βρέθηκαν στο κλειστό της Κανήθου και «ανακρίθηκαν» από τους δημοσιογράφους, σε εξαιρετικό κλίμα, με τους παίκτες να μη χάνουν την ευκαιρία να αστειευτούν μεταξύ τους. Άπαντες αναγνώρισαν τη δυσκολία της αποστολής τους στο νέο πρωτάθλημα, παράλληλα όμως εξέφρασαν και την αισιοδοξία τους για καλή πορεία.

Η ανακοίνωση: «Καινούριοι τόσο στην πόλη, όσο και στην ομάδα του Γυμναστικού Συλλόγου Κύμης όλοι μας οι παίκτες και τα 2/4 του προπονητικού μας επιτελείου, οπότε η επίσημη Media Day ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για να γνωριστούν λίγο καλύτερα με τους εκπροσώπους των Μέσων Ενημέρωσης. Αρχικά, ο κόουτς Γιάννης Καστρίτης, ο βοηθός του Δημήτρης Βαρβούνης, καθώς και οι …παλιοί του τεχνικού επιτελείου, ο βοηθός προπονητή Ισίδωρος Κουτσός και ο γυμναστής Δημήτρης Πασπαλάς απηύθυναν σύντομο χαιρετισμό στους δημοσιογράφους και ανέφεραν ο καθένας ξεχωριστά τις βλέψεις που υπάρχουν για την νέα αγωνιστική σεζόν. Στη συνέχεια οι δημοσιογράφοι έθεσαν τις ερωτήσεις τους στον κόουτς Καστρίτη, ο οποίος με μεγάλη προθυμία τους έλυσε όλες τις απορίες.

Αμέσως μετά είχαν σειρά οι παίκτες της ομάδας μας να συνομιλήσουν με τους εκπροσώπους των Μ.Μ.Ε. , ενώ όπως φαίνεται και από την παρακάτω φωτογραφία κάποιοι πήραν τον ρόλο του… δημοσιογράφου και έκαναν ερωτήσεις στους συμπαίκτες τους.

Το συμπέρασμα πάντως που βγαίνει από τις δηλώσεις όλων των μελών της ομάδας είναι ότι άπαντες είναι συνειδητοποιημένοι για τις δυσκολίες του πρωταθλήματος, τονίζουν ότι θέλει πολλή δουλειά και υπομονή για να βρεθεί η απαραίτητη χημεία σε μια ομάδα που αποτελείται από 14 καινούριους παίκτες, αλλά υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι πολύ γρήγορα η Κύμη θα είναι σε θέση να αποδώσει το μπάσκετ που επιθυμούν οι προπονητές της και στο τέλος της σεζόν θα έχει πετύχει τους στόχους της!».

   



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ