18.7 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Συναντήσεις με Μέξα και Χ.Μαρκόπουλο για τον ΠΑΟΚ

Οι εκκρεμότητες παραμένουν πολλές όμως για τον ΠΑΟΚ το ζητούμενο παράλληλα με την προσπάθεια εξεύρεσης λύσεων σε διοικητικό και οικονομικό επίπεδο, είναι να προχωρήσει σε ένα βαθμό και ο αγωνιστικός σχεδιασμός και σε αυτό το κομμάτι έγιναν κάποια βήματα.

 


Οι άνθρωποι της ΚΑΕ Πόλυς Κατσιώρας και Θανάσης Χατζόπουλος -ο δεύτερος θα είναι ένα νέο πρόσωπο στο διοικητικό συμβούλιο αλλά είναι άνθρωπος που βρίσκεται χρόνια κοντά στην ομάδα- παρουσία του Μιχάλη Γιαννακίδη που όλα δείχνουν ότι θα αναλάβει το πόστο του τιμ μάνατζερ, συναντήθηκαν με τον Κώστα Μέξα και τον Χάρη Μαρκόπουλο.

 

Οι άνθρωποι του Δικεφάλου θέλουν όπως είναι λογικό να αρχίσουν με το θέμα προπονητή τις κινήσεις τους, που γίνονται παράλληλα με εκείνες που αφορούν στα μη αγωνιστικά θέματα. Μίλησαν λοιπόν με τον Κώστα Μέξα που έκλεισε την προηγούμενη σεζόν και τον Χάρη Μαρκόπουλο χωρίς να καταλήξουν σε συμφωνία με κάποιον από τους δύο. Λογικά όμως ένας εκ των δύο θα αναλάβει την τεχνική ηγεσία της ομάδας. Οι άνθρωποι της ΚΑΕ ανέλυσαν στους δύο προπονητές τα δεδομένα και διερεύνυσαν τις προοπτικές συνεργασίας.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ